Undgå at betale for meget hos bedemanden i Harpelunde

Priserne på bedemænd og deres arbejde kan være meget forskellige, hvilket du skal være opmærksom på. I Harpelunde kan én bedemand eksempelvis forlange 20.000 kr., mens en anden kan udføre samme arbejde, men for blot 13.000 kr. Med en prisforskel på helt op til 7000 kr., skal du være godt orienteret inden du beslutter dig for en bedemand, da du nemt kan komme til at betale mere end højst nødvendigt.

Ved en komplet begravelse opstår der typisk ekstra udgifter til indkøb af blomster, gravsted, gravsted, indrykning af dødsannonce med videre. Disse ekstra omkostninger betyder, at prisen ofte ender mellem 30.000 og 50.000 kr. Vi opfordrer dig til at ringe til en af vores dygtige rådgivere, der kan hjælpe dig godt på vej.

Se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter Afspil

Hver uge tester vi landets bedemænd på pris og kvalitet. Du kan altid ringe til os på 71 71 11 00, så du ikke vælger en forkert bedemand.

Begravelsesguiden anbefaler selvfølgelig kun de bedemænd der lever op til statistiske pris- og kvalitetskrav, og som vi samarbejder med.

Din bedemand i Harpelunde

Vi er naturligvis indforståede med, at det kan være en vanskeligt at skulle vælge bedemand. De fleste pårørende har ikke erfaring på området og ender derfor med blot at sammenligne priserne på diverse lokale bedemænd og vælge den billigste. Dette kan dog medføre at valget ganske udvidende falder på en bedemand med et blakket ry, der ikke lever op til forventningerne.

Derfor skal du være opmærksom på, at det kan være en god idé også at undersøge bedemænd udenbys, da disse kan være både billigere og bedre i din situation.

Dine ønsker for begravelsen samt din økonomiske situation, påvirker naturligvis hvilken bedemand i Harpelunde og omegn, der er den bedste for dig, hvorfor du opfordres til at undersøge flere forskellige.

Valget af bedemand kan blive endnu mere svært og uoverskueligt, når man står overfor mange valgmuligheder, der er svære at sammenligne. Derfor har vi med mere end 5.000 pårørende, vurderet landets bedemænd indenfor priser, kompetencer og service, så vi er i stand til at hjælpe dig med at vælge den helt rigtige.

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 26.646 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Mange pårørende brænder fingrene på dårlige bedemænd. Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand.

 4. Undgå prisfælder og spar op til 7.000 kr. på din bedemand

  Det er umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange ser billigere ud end de er. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste.

 5. Bedemand Harpelunde - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Spinner

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Børn, unge & sorg Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Danmarks lungeforening