Undgå at betale for meget hos bedemanden i Handbjerg

Som du kan læse her på siden, viser vores erfaringer, at der kan være stor forskel på bedemænds priser – en prisforskel på helt op til 7000 kr. er ikke usandsynlig. Selv i Handbjerg kan én bedemand koste 20.000 kr., mens en anden kan udføre samme arbejde for blot 13.000 kr. Derfor er det naturligvis vigtigt, at du er godt informeret inden du beslutter dig.

Udover udgifterne til selve bedemanden skal du medregne ekstra omkostninger til blomster, gravsted, gravsten og dødsannonce. Dette betyder, at prisen for en komplet begravelse hurtigt kan ende mellem 30.000 og 50.000 kr. Vi anbefaler dig derfor at kontakte en af vores dygtige rådgivere til en gratis og uforpligtende snak om dine ønsker for begravelsen, inden du ringer til en lokal bedemand.

Se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter Afspil

Hver uge tester vi landets bedemænd på pris og kvalitet. Du kan altid ringe til os på 71 71 11 00, så du ikke vælger en forkert bedemand.

Begravelsesguiden anbefaler selvfølgelig kun de bedemænd der lever op til statistiske pris- og kvalitetskrav, og som vi samarbejder med.

Bedemanden til dig i Handbjerg

Det kan være svært at vurdere hvilken bedemand, man er bedst tjent med – især hvis man som pårørende ikke har erfaring på området. Begravelsen skal selvfølgelig opfylde dine særlige ønsker indenfor rammerne af din økonomiske situation, hvorfor valget af bedemand er af stor betydning.

Hvis du blot sammenligner priserne på de lokale bedemænd i Handbjerg og vælger den billigste, kan du desværre risikere at vælge en bedemand, der ikke er optimal. Dette opdages desværre oftest først, når skaden er sket. Du skal derfor være opmærksom på, at der kan være en række fordele forbundet med at undersøge bedemænd udenbys – disse kan være både billigere og bedre til at opfylde dine ønsker.

Dog kan det være en svær opgave at skulle vurdere diverse bedemænds kvaliteter, hvorfor Begravelsesguiden rådgiver dig gratis. Sammen med over 5.000 pårørende har vi undersøgt landets bedemænd indenfor service, kompetencer og pris, så vi er klædt på til at give dig den bedst mulige rådgivning.

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 26.646 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Mange pårørende brænder fingrene på dårlige bedemænd. Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand.

 4. Undgå prisfælder og spar op til 7.000 kr. på din bedemand

  Det er umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange ser billigere ud end de er. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste.

 5. Bedemand Handbjerg - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Spinner

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Børn, unge & sorg Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Danmarks lungeforening