Undgå at betale for meget hos bedemanden i Hald Ege

Du skal være opmærksom på, at priserne på bedemænd i Hald Ege kan variere meget. Det kan betyde, at én bedemand tager 20.000 kr. for en begravelse, mens en anden kun vil forlange 13.000 kr. til trods for at de udfører samme arbejde. Det vil altså sige, at du kan møde en prisforskel på hele 7.000 kr. i samme by.

Der er yderligere udgifter du ikke må glemme – det være sig til blomster, gravsten, gravplads, dødsannonce og eventuelle specielle ønsker, hvilket betyder at en komplet begravelse hurtigt kan ende med at koste mellem 30.000 og 50.000 kr. Det er naturligvis vigtigt at tage en ordentlig afsked med afdøde, men det kan også blive unødigt dyrt, hvis du ikke er opmærksom. Derfor anbefaler vi dig at kontakte en af vores kompetente rådgivere, inden du ringer til en lokal bedemand.

Se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter Afspil

Hver uge tester vi landets bedemænd på pris og kvalitet. Du kan altid ringe til os på 71 71 11 00, så du ikke vælger en forkert bedemand.

Begravelsesguiden anbefaler selvfølgelig kun de bedemænd der lever op til statistiske pris- og kvalitetskrav, og som vi samarbejder med.

Den bedste bedemand i Hald Ege til dig

Planlægningen af en begravelse kan ofte føles uoverskuelig og det kan være vanskeligt at vurdere hvilken bedemand, der bedst kan opfylde ens behov. Der skal blandt andet tages højde for din økonomiske situation og dine konkrete ønsker, men valg af bedemand er ikke noget mange pårørende har stor erfaring med.

Ofte sammenlignes priserne på de lokale bedemænd og man vælger den billigste. Dette kan dog føre til et samarbejde og en begravelse, der ikke lever op til forventningerne for de efterladte, da ikke alle bedemænd er lige kompetente.

Det er derfor vigtigt at være opmærksom på, at bedemænd udenfor Hald Ege kan være både bedre og billigere for dig. Det føles ofte som en stor og uoverkommelig opgave for pårørende at skulle vurdere priser og kvalitet på adskillige bedemænd– derfor rådgiver vi dig gratis, når denne beslutning skal træffes.

Vi har med over 5.000 pårørende vurderet landets bedemænd på kvaliteter som service, kompetencer og pris, for at sikre dig den bedst mulige bedemænd i Hald Ege og omegn, således at I får det mest tilfredsstillende samarbejde som muligt.

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 26.646 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Mange pårørende brænder fingrene på dårlige bedemænd. Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand.

 4. Undgå prisfælder og spar op til 7.000 kr. på din bedemand

  Det er umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange ser billigere ud end de er. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste.

 5. Bedemand Hald Ege - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Spinner

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Børn, unge & sorg Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Danmarks lungeforening