Undgå at betale for meget hos bedemanden i Hald og omegn

Du skal være bevidst om, at priserne på bedemænd i Hald kan variere ganske meget. Det er derfor vigtigt at være godt orienteret om, hvad det koster at gå til bedemanden.

Der er en række yderligere udgifter du ikke må glemme – det være sig til blomster, gravsten, gravplads, dødsannonce og eventuelle særlige ønsker, hvilket betyder at en komplet begravelse hurtigt kan ende i et prisleje mellem 30.000 og 50.000 kr. Det er vigtigt at tage en ordentlig afsked med afdøde, men det kan også blive unødigt dyrt, hvis du ikke er opmærksom – derfor anbefaler vi dig at kontakte en af vores dygtige rådgivere, inden du ringer til en lokal bedemand.

Se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter Afspil

Begravelsesguiden anbefaler selvfølgelig kun bedemænd der lever op til vores statistiske pris- og kvalitetskrav, og som vi samarbejder med.

Du kan altid ringe og høre, hvilke bedemænd vi anbefaler i Hald og omegn på 78 72 16 00.

Den bedste bedemand i Hald og omegn til dig

Planlægningen af en begravelse kan ofte føles uoverskuelig og det kan være svært at vurdere hvilken bedemand, der bedst kan opfylde ens behov. Der skal tages højde for din økonomiske situation og dine særlige ønsker, men valg af bedemand er ikke noget mange pårørende har erfaring med.

Til tider indsamles og sammenlignes priserne på de lokale bedemænd og på dette grundlag træffes en beslutning. Dette kan dog føre til et samarbejde og en begravelse, der ikke lever op til forventningerne for de efterladte, da ikke alle bedemænd er lige kompetente desværre.

Derfor er det vigtigt at være opmærksom på, at bedemænd udenfor Hald kan være både bedre og billigere for dig. Det føles ofte som en stor og uoverkommelig opgave for pårørende at skulle vurdere pris og kvalitet – derfor rådgiver vi dig gratis, når denne beslutning skal træffes.

 

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 28.284 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand, så du kan være tryg igennem hele forløbet.

 4. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste

  Det kan føles umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange fremstår billigere end de egentlig er. Det er vigtigt at den pris du får passer til din situation.

 5. Bedemand Hald - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Spinner

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Danmarks lungeforening