Undgå at betale for meget hos bedemanden i Haderup

En prisforskel på hele 7000 kr. er ikke ualmindelig i denne branche – én bedemand kan kræve en pris på 20.000 kr., mens en anden kan tilbyde dig en pris på 13.000 kr. Selv på lokalt plan kan man møde så store prisforskelle og det derfor vigtigt at være godt orienteret inden man vælger bedemand.

Bedemanden er ikke den eneste udgift i forbindelse med en begravelse – der skal købes blomster, gravsten, gravsted, indrykkes dødsannonce med videre, hvilket betyder at den endelige pris hurtigt kan ende mellem 30.000 og 50.000 kr. Du skal derfor tænkte dig godt om inden du vælger en bedemand i Haderup.

Se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter Afspil

Hver uge tester vi landets bedemænd på pris og kvalitet. Du kan altid ringe til os på 71 71 11 00, så du ikke vælger en forkert bedemand.

Begravelsesguiden anbefaler selvfølgelig kun de bedemænd der lever op til statistiske pris- og kvalitetskrav, og som vi samarbejder med.

Dygtige bedemand i Haderup

Der kan være store forskelle på hvilke behov man har i forbindelse med en begravelse og derfor er den rette bedemand for din nabo, ikke nødvendigvis den rette for dig. Din bedemand skal kunne opfylde dine særlige ønsker bedst muligt indenfor rammerne af din økonomiske situation.

I forlængelse af dette, kan det ikke anbefales blot at sammenligne de lokale bedemænds priser og vælge den billigste – man kan ganske uvidende vælge en med et dårligt ry i branchen, hvilket typisk først opdages, når det er for sent.

Det kan derimod være en god idé at lede efter bedemænd udenfor Haderup, da disse kan være bedre til din situation og oven i købet være billigere. Dog er det de færreste pårørende der har stor erfaring med at vælge bedemand og det kan derfor virke som en svær opgave. Derfor er Begravelsesguiden klar med gratis rådgivning, så du kan få den bedst mulige bedemand til din situation.

Vi har med mere end 5.000 pårørende vurderet landets bedemænd indenfor service, kompetencer og pris, hvorfor vi er i stand til at hjælpe dig med at finde den helt rette bedemand i Haderup og omegn.

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 26.646 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Mange pårørende brænder fingrene på dårlige bedemænd. Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand.

 4. Undgå prisfælder og spar op til 7.000 kr. på din bedemand

  Det er umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange ser billigere ud end de er. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste.

 5. Bedemand Haderup - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Spinner

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Børn, unge & sorg Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Danmarks lungeforening