Undgå at betale for meget hos bedemanden i Hadbjerg

Priser hos diverse bedemænd kan være meget forskellige – hvad du skal betale 13.000 kr. for hos én bedemand i Hadbjerg, kan du risikere at skulle betale 20.000 kr. for hos konkurrenten om hjørnet. Med så stor en prisforskel, er det vigtigt, at du orienterer dig godt inden du tager en beslutning, så du får mest ud af dine penge.

Udover beløbet til selve bedemanden, opstår der typisk yderligere udgifter i forbindelse med indkøb af blomster, gravsten, gravsted, dødsannonce med mere. Det betyder, at prisen hurtigt kan ende et sted mellem 30.000 og 50.000 kr. Vi kan anbefaler dig derfor at ringe til en af vores rådgivere til en gratis og uforpligtende snak om dine behov og ønsker.

Se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter Afspil

Hver uge tester vi landets bedemænd på pris og kvalitet. Du kan altid ringe til os på 71 71 11 00, så du ikke vælger en forkert bedemand.

Begravelsesguiden anbefaler selvfølgelig kun de bedemænd der lever op til statistiske pris- og kvalitetskrav, og som vi samarbejder med.

Din bedemand i Hadbjerg

De færreste pårørende har erfaring med at arrangere en begravelse og det kan være en svær opgave i sig selv, da der er adskillige ting at tage stilling til. Hvad du vil betale for begravelsen og dine konkrete ønsker i den forbindelse, er naturligvis vigtige overvejelser at have med i planlægningen.

Det må dog frarådes blot at sammenligne priserne på diverse lokale bedemænd i Hadbjerg og vælge den billigste, da den pågældende bedemand ikke nødvendigvis er den mest kvalificerede i din netop situation. Det kan derimod være en god idé at kigge nærmere på bedemænd udenbys, da disse kan være både billigere og bedre for dig.

Med mange valgmuligheder og forskellige priser kan det dog være vanskeligt at vælge en bedemand, hvorfor vi tilbyder dig gratis rådgivning. Begravelsesguiden har med mere end 5.000 pårørende bedømt landets bedemænd indenfor service, kompetencer og pris, for at sikre dig det mest optimale samarbejde med den bedst mulige bedemand i dit lokalområde.

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 26.646 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Mange pårørende brænder fingrene på dårlige bedemænd. Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand.

 4. Undgå prisfælder og spar op til 7.000 kr. på din bedemand

  Det er umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange ser billigere ud end de er. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste.

 5. Bedemand Hadbjerg - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Spinner

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Børn, unge & sorg Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Danmarks lungeforening