Undgå at betale for meget hos bedemanden i Gyrstinge

Vores erfaringer viser, at der i samme by sagtens kan være prisforskelle på helt op til 7000 kr. blandt bedemændene. Det vil sige, at du kan komme ud for at skulle betale 20.000 kr. hos den ene bedemand, mens du hos den anden blot skal af med 13.000 kr. Derfor er det vigtigt at være godt orienteret inden du vælger en bedemand i Gyrstinge.

Ved en komplet begravelse er bedemanden ikke den eneste udgift– typisk skal der nemlig købes blomster, gravsted, gravsten, indrykkes dødsannonce og meget andet, hvilket gør at den endelige pris hurtigt kan ende i et prisleje mellem 30.000 og 50.000 kr. Du er velkommen til at ringe til en af vores rådgivere, der kan hjælpe dig, når du skal vælge bedemand.

Se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter Afspil

Hver uge tester vi landets bedemænd på pris og kvalitet. Du kan altid ringe til os på 71 71 11 00, så du ikke vælger en forkert bedemand.

Begravelsesguiden anbefaler selvfølgelig kun de bedemænd der lever op til statistiske pris- og kvalitetskrav, og som vi samarbejder med.

Dygtig bedemand i Gyrstinge til fair pris?

At skulle vurdere hvilken bedemand, der er bedst for dig i din situation, kan være vanskeligt - især hvis du ikke har stået i situationen før, hvilket de færreste har. En begravelse kan være en stor og uoverskuelig begivenhed at arrangere, da der er mange ting at tage stilling til. Dit valg af bedemand påvirkes naturligvis af dine unikke ønsker samt din økonomiske situation.

Til trods for, at det kan virke fristende og nemt blot at sammenligne priserne på diverse lokale bedemænd i Gyrstinge og basere vælge den billigste, kan det ikke anbefales. Du kan helt uvidende komme til at vælge en inkompetent bedemand, der ikke lever op til dine forventninger. Dette opdages desværre oftest først, når skaden er sket og kan føre til et utilfredsstillende samarbejde omkring den vigtige begivenhed.

Du skal imidlertid være opmærksom på, at det ofte er forbundet med en række fordele, at lede efter bedemænd udenbys – disse kan nemlig være både billigere og bedre til at opfylde lige netop dine behov.

Beslutningen kan dog hurtigt virke endnu sværere, når man står overfor adskillige valgmuligheder man skal vurdere – du kan derfor altid ringe til Begravelsesguiden, så vi kan hjælpe dig. Sammen med over 5.000 pårørende har vi vurderet landets bedemænd indenfor service, kompetencer og pris, så vi kan hjælpe dig med at finde den helt rigtige bedemand.

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 26.646 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Mange pårørende brænder fingrene på dårlige bedemænd. Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand.

 4. Undgå prisfælder og spar op til 7.000 kr. på din bedemand

  Det er umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange ser billigere ud end de er. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste.

 5. Bedemand Gyrstinge - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Spinner

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Børn, unge & sorg Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Danmarks lungeforening