Undgå at betale for meget hos bedemanden i Gundsølille

En prisforskel på helt op til 7000 kr. er ikke ualmindelig i denne branche – hvad én bedemand vil have 20.000 kr. for, kan en anden måske tilbyde dig til blot 13.000 kr. Selv i samme by kan man støde ind i så store prisforskelle – derfor er det vigtigt at være opmærksom, så begravelsen ikke bliver unødigt dyr.

Ved en komplet begravelse er bedemanden ikke den eneste udgift – typisk skal der købes blomster, gravsten, gravsted, indrykkes dødsannonce og meget andet, hvilket ofte betyder, at den endelige pris ender et sted mellem 30.000 og 50.000 kr. Vi anbefaler dig derfor at tage en uforpligtende snak med en af vores hjælpsomme rådgivere, der kan besvare dine spørgsmål, når du skal vælge bedemand i Gundsølille og omegn.

Se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter Afspil

Hver uge tester vi landets bedemænd på pris og kvalitet. Du kan altid ringe til os på 71 71 11 00, så du ikke vælger en forkert bedemand.

Begravelsesguiden anbefaler selvfølgelig kun de bedemænd der lever op til statistiske pris- og kvalitetskrav, og som vi samarbejder med.

Din bedemand i Gundsølille

Der kan være stor forskel på de forskellige bedemænds kompetencer - det kan som følge deraf ikke anbefales blot at sammenligne priserne på diverse lokale bedemænd og vælge den billigste. Man kan desværre være uheldig at vælge en bedemand med et blakket ry i branchen, der ikke kan leve op til forventningerne.

Vi kan derimod anbefale at lede efter bedemænd udenfor Gundsølille, da du måske kan finde en, der er både bedre og billigere for dig.

Hvilken bedemand du er bedst tjent med, påvirkes blandt andet af dine unikke ønsker for begravelsen og din økonomiske situation. En begravelse er en kompleks størrelse, da der er mange ting at tage stilling til, så den helt rigtige bedemand betyder meget.

Det er de færreste pårørende, der har megen erfaring med at vælge bedemand, men Begravelsesguiden har med over 5.000 pårørende vurderet landets bedemænd indenfor service, kompetencer og pris, så vi kan rådgive dig bedst muligt.

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 26.646 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Mange pårørende brænder fingrene på dårlige bedemænd. Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand.

 4. Undgå prisfælder og spar op til 7.000 kr. på din bedemand

  Det er umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange ser billigere ud end de er. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste.

 5. Bedemand Gundsølille - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Spinner

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Børn, unge & sorg Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Danmarks lungeforening