Blad Begravelsesguiden.dk

Undgå at betale for meget hos bedemanden i Gullestrup

En prisforskel på helt op til 7000 kr. er ikke uset i denne branche – hvad én bedemand vil have 20.000 kr. for, kan en anden måske tilbyde dig til 13.000 kr. Selv i samme by kan man møde så store prisforskelle - det derfor vigtigt at være opmærksom, så begravelsen ikke bliver unødigt dyr.

Ved en komplet begravelse er bedemanden ikke den eneste udgift – der skal ofte købes blomster, gravsten, gravsted, indrykkes dødsannonce og meget andet, hvilket typisk betyder, at de samlede udgifter ender et sted mellem 30.000 og 50.000 kr. Vi anbefaler dig derfor at tage en uforpligtende snak med en af vores rådgivere, der kan besvare dine spørgsmål, når du skal vælge bedemand i Gullestrup.

Din bedemand i Gullestrup

Der kan være stor forskel på bedemænds kompetencer - det kan som følge deraf ikke anbefales blot at sammenligne priserne på diverse lokale bedemænd og vælge den billigste. Man kan desværre være uheldig at vælge en bedemand med et dårligt ry i branchen, der ikke lever op til forventningerne.

Vi kan derimod anbefale at lede efter bedemænd udenfor Gullestrup, da du her måske kan finde en, der er både bedre og billigere for dig at samarbejde med.

Hvilken bedemand du er bedst tjent med, afhænger blandt andet af dine specielle ønsker for begravelsen og din økonomiske situation. En begravelse er en kompleks størrelse, da der er mange ting at tage stilling til, så den helt rigtige bedemand betyder meget.

De færreste pårørende har megen erfaring med at vælge bedemand, men Begravelsesguiden har med over 5.000 pårørende vurderet landets bedemænd indenfor service, kompetencer og pris, så vi kan rådgive dig bedst muligt.

  Fire gode råd

  Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

  Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 26.646 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

  Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Mange pårørende brænder fingrene på dårlige bedemænd. Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand.

  Undgå prisfælder og spar op til 7.000 kr. på din bedemand

  Det er umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange ser billigere ud end de er. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste.

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

Find din by
Bedemand Gullestrup - Niels Kristian

Ring til os og få
anbefalet en bedemand

71 71 11 00


Vi åbner kl. 8.00

Truspilot

Fremragende

Trustpilot logo

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Børn, unge & sorg Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Danmarks lungeforening