Undgå at betale for meget hos bedemanden i Guldborg

Mange pårørende er ikke bevidste om, at prisforskellen på to lokale bedemænd kan være helt op til 7000 kr. – dette til trods for at de ligger på samme gade. Det betyder derfor, at én bedemand kan tilbyde dig en pris på 13.000 kr., mens en anden sagtens kan finde på at kræve 20.000 kr. for præcis samme ydelser. Du skal derfor være godt orienteret inden du beslutter dig for en bedemand, der hurtigt kan vise sig at være unødigt dyr.

Ved en komplet begravelse, skal du huske de udgifter, der opstår udover honoraret til bedemanden – dette være sig til blomster, gravsten, gravsted, indrykning af dødsannonce med videre. Disse udgifter medfører, at prisen nemt kan ende i et prisleje mellem 30.000 og 50.000 kr. For at du får mest ud af dine penge opfordrer vi dig til at ringe til en af vores rådgivere, så vi kan hjælpe dig med at finde den bedste bedemand i Guldborg og omegn.

Se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter Afspil

Hver uge tester vi landets bedemænd på pris og kvalitet. Du kan altid ringe til os på 71 71 11 00, så du ikke vælger en forkert bedemand.

Begravelsesguiden anbefaler selvfølgelig kun de bedemænd der lever op til statistiske pris- og kvalitetskrav, og som vi samarbejder med.

Dygtig bedemand i Guldborg til en fair pris

Hvilke behov man har i forbindelse med en begravelse kan være vidt forskellige og derfor er den rigtige bedemand for din nabo, ikke nødvendigvis også den rigtige for dig. Hvilken bedemand du skal vælge kommer an på hvem, der kan opfylde dine specifikke ønsker bedst muligt med det beløb du har til rådighed.

Det kan dertil ikke anbefales blot at indsamle og sammenligne priserne på diverse lokale bedemænd og vælge den billigste, da man ganske uvidende kan komme til at vælge en med et dårligt ry, der ikke kan leve op til forventningerne.

Det kan imidlertid anbefales at holde øje med bedemænd udenfor Guldborg - disse kan nemlig være bedre i lige netop din situation og oven i købet vise sig at være billigere. De færreste pårørende har erfaring med at vælge bedemand og det kan derfor hurtigt føles som en tidskrævende og uoverskuelig opgave. Derfor er Begravelsesguiden klar til at hjælpe dig med gratis rådgivning, så du kan få den bedste bedemand.

Vi har med mere end 5.000 pårørende vurderet landets bedemænd indenfor service, kompetencer og pris, hvorfor vi er i stand til at hjælpe dig med at finde den helt rigtige bedemand i Guldborg og omegn.

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 26.646 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Mange pårørende brænder fingrene på dårlige bedemænd. Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand.

 4. Undgå prisfælder og spar op til 7.000 kr. på din bedemand

  Det er umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange ser billigere ud end de er. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste.

 5. Bedemand Guldborg - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Spinner

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Børn, unge & sorg Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Danmarks lungeforening