Undgå at betale for meget hos bedemanden i Guldbæk Syd og omegn

Store prisforskelle er ikke usandsynligt i denne branche – hvad én bedemand kan forlange en pris for, kan en anden måske tilbyde dig til en anden pris. Selv i samme by kan man løbe ind i så store prisforskelle - det derfor vigtigt at være opmærksom og godt orienteret, så begravelsen ikke bliver unødigt dyr.

I forbindelse med en komplet begravelse er bedemanden ikke den eneste udgift – der skal typisk købes blomster, gravsten, gravsted, indrykkes dødsannonce og meget andet, hvilket betyder at de samlede udgifter ender et sted mellem 30.000 og 50.000 kr. Vi anbefaler dig at tage en uforpligtende snak med en af vores kompetente rådgivere, der kan hjælpe dig, når du skal vælge bedemand i Guldbæk Syd og omegn.

Se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter Afspil

Begravelsesguiden anbefaler selvfølgelig kun bedemænd der lever op til vores statistiske pris- og kvalitetskrav, og som vi samarbejder med.

Du kan altid ringe og høre, hvilke bedemænd vi anbefaler i Guldbæk Syd og omegn på 78 72 16 00.

Din bedemand i Guldbæk Syd og omegn

Der kan være temmelig stor forskel på diverse bedemænd og deres kompetencer - det kan derfor ikke anbefales blot at sammenligne priserne på de lokale bedemænd og vælge den billigste. Man kan desværre være uheldig at vælge en bedemand som ikke passer til dig, og lever op til dine forventninger.

Det kan derfor anbefales at også undersøge bedemænd udenfor Guldbæk Syd og omegn, da du her måske kan finde en, der er både bedre, billigere og behageligere for dig at samarbejde med.

Hvilken bedemand, du er bedst tjent med, afhænger blandt andet af dine særlige ønsker for begravelsen og din økonomiske situation. En begravelse er en kompleks størrelse, da der er mange ting at tage stilling til, så den helt rigtige bedemand er vigtig.

De færreste pårørende har erfaring med at vælge bedemand, men Begravelsesguiden står klar til at hjælpe dig med at finde den bedemand der passer til jeres situation og behov.

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 28.284 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand, så du kan være tryg igennem hele forløbet.

 4. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste

  Det kan føles umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange fremstår billigere end de egentlig er. Det er vigtigt at den pris du får passer til din situation.

 5. Bedemand Guldbæk Syd - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Spinner

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Danmarks lungeforening