Undgå at betale for meget hos bedemanden i Guldbæk Syd

En prisforskel på hele 7000 kr. er ikke usandsynligt i denne branche – hvad én bedemand kan forlange 20.000 kr. for, kan en anden måske tilbyde dig til 13.000 kr. Selv i samme by kan man løbe ind i så store prisforskelle - det derfor vigtigt at være opmærksom og godt orienteret, så begravelsen ikke bliver unødigt dyr.

I forbindelse med en komplet begravelse er bedemanden ikke den eneste udgift – der skal typisk købes blomster, gravsten, gravsted, indrykkes dødsannonce og meget andet, hvilket betyder at de samlede udgifter ender et sted mellem 30.000 og 50.000 kr. Vi anbefaler dig at tage en uforpligtende snak med en af vores kompetente rådgivere, der kan hjælpe dig, når du skal vælge bedemand i Guldbæk Syd.

Se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter Afspil

Hver uge tester vi landets bedemænd på pris og kvalitet. Du kan altid ringe til os på 71 71 11 00, så du ikke vælger en forkert bedemand.

Begravelsesguiden anbefaler selvfølgelig kun de bedemænd der lever op til statistiske pris- og kvalitetskrav, og som vi samarbejder med.

Din bedemand i Guldbæk Syd

Der kan være temmelig stor forskel på diverse bedemænd og deres kompetencer - det kan derfor ikke anbefales blot at sammenligne priserne på de lokale bedemænd og vælge den billigste. Man kan desværre være uheldig at vælge en bedemand med et blakket ry i branchen, der ikke lever op til forventningerne.

Det kan derfor anbefales at undersøge bedemænd udenfor Guldbæk Syd, da du her måske kan finde en, der er både bedre, billigere og behageligere for dig at samarbejde med.

Hvilken bedemand, du er bedst tjent med, afhænger blandt andet af dine særlige ønsker for begravelsen og din økonomiske situation. En begravelse er en kompleks størrelse, da der er mange ting at tage stilling til, så den helt rigtige bedemand er vigtig.

De færreste pårørende har erfaring med at vælge bedemand, men Begravelsesguiden har med mere end 5.000 pårørende vurderet landets bedemænd indenfor service, kompetencer og pris, så vi kan rådgive dig bedst muligt.

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 26.646 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Mange pårørende brænder fingrene på dårlige bedemænd. Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand.

 4. Undgå prisfælder og spar op til 7.000 kr. på din bedemand

  Det er umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange ser billigere ud end de er. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste.

 5. Bedemand Guldbæk Syd - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Spinner

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Børn, unge & sorg Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Danmarks lungeforening