Undgå at betale for meget hos bedemanden i Gudum

Mange pårørende ved ikke, at prisforskellen på to bedemænd kan være helt op til 7000 kr. – dette til trods for at de ligger et stenkast fra hinanden. Det betyder altså, at én bedemand kan tilbyde dig en pris på 13.000 kr., mens en anden sagtens kan forlange 20.000 kr. – og dette for helt samme ydelser. Derfor skal du være godt informeret inden du beslutter dig.

I forbindelse med en komplet begravelse, skal du huske på de udgifter, der opstår udover honorar til bedemanden – dette være sig til eksempelvis blomster, gravsten, gravsted, indrykning af dødsannonce og så videre. Disse udgifter sammenlagt medfører, at totalprisen hurtigt kan ende et sted mellem 30.000 og 50.000 kr. For at du får mest ud af dine penge og den bedste service, opfordrer vi dig til at ringe til en af vores kompetente rådgivere, så vi kan hjælpe dig med at finde den bedst mulige bedemand i Gudum og omegn.

Se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter Afspil

En dygtig bedemand i Gudum til en fair pris

Hvilke behov man har i forbindelse med en begravelse kan være ganske forskellige og derfor er den rigtige bedemand for din nabo, ikke nødvendigvis også den rigtige for dig. Hvilken bedemand du skal vælge kommer an på hvem, der kan opfylde dine specielle ønsker bedst muligt med det beløb du har til rådighed til begravelsen.

Det kan ikke anbefales blot at sammenligne priserne på de lokale bedemænd og vælge den billigste, da man uden at vide det kan komme til at vælge en med et blakket ry i branchen, der ikke kan leve op til forventningerne.

Det kan imidlertid anbefales at lede efter bedemænd udenfor Gudum - disse kan nemlig være bedre til lige netop din situation og oven i købet vise sig at være billigere. De færreste pårørende har erfaring med at vælge bedemand og det kan derfor virke som en uoverskuelig opgave. Derfor er Begravelsesguiden klar til at hjælpe dig med gratis rådgivning, så du kan få den mest optimale bedemand.

Vi har med mere end 5.000 pårørende vurderet landets bedemænd indenfor service, kompetencer og pris, hvorfor vi er i stand til at hjælpe dig med at finde den helt rette bedemand i Gudum og omegn.

Fire gode råd

  1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

  2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 26.646 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

  3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Mange pårørende brænder fingrene på dårlige bedemænd. Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand.

  4. Undgå prisfælder og spar op til 7.000 kr. på din bedemand

  Det er umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange ser billigere ud end de er. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste.

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Børn, unge & sorg Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Danmarks lungeforening
Niels

Ring til os og få
anbefalet en bedemand

Truspilot

Fremragende