Undgå at betale for meget hos bedemanden i Gudhjem

Bedemænds priser for samme arbejde kan være temmelig forskellige - vores erfaringer viser at prisforskellen kan være helt op til 7000 kr. Dette betyder altså at to bedemænd i Gudhjem snildt kan koste henholdsvis 20.000 og 13.000 kr. – det er derfor vigtigt at du er godt informeret, så begravelsen ikke kommer til at koste mere end højst nødvendigt.

I forbindelse med en komplet begravelse opstår der typisk ekstra udgifter som indkøb af blomster, gravsten, gravsted, indrykning af dødsannonce med videre. Disse udgifter sammenlagt giver typisk en totalpris på mellem 30.000 og 50.000 kr. Inden du kontakter en lokal bedemand, opfordrer vi dig til at ringe til en af vores kompetente rådgivere – ganske gratis og uforpligtende selvfølgelig.

Se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter Afspil

Hver uge tester vi landets bedemænd på pris og kvalitet. Du kan altid ringe til os på 71 71 11 00, så du ikke vælger en forkert bedemand.

Begravelsesguiden anbefaler selvfølgelig kun de bedemænd der lever op til statistiske pris- og kvalitetskrav, og som vi samarbejder med.

Din bedemand i Gudhjem

Når man som pårørende ikke har megen erfaring med at planlægge en begravelse og vælge bedemand, kan det virke som en umulig proces, da der er mange ting at tage stilling til i denne forbindelse.

Din bedemand skal naturligvis kunne opfylde dine unikke ønsker for begravelsen indenfor rammerne af din økonomiske situation. Det kan af denne grund ikke anbefales blot at sammenligne priserne på de lokale bedemænd i Gudhjem og vælge den billigste, da den pågældende bedemand ikke nødvendigvis er den mest optimale i din situation. Derfor anbefaler vi dig også at undersøge bedemænd udenbys, da disse både kan være billigere og bedre for dig.

Det kan virke som en tidskrævende og temmelig svær opgave at skulle vurdere diverse bedemænd – særligt når der er mange valgmuligheder. I denne forbindelse tilbyder Begravelsesguiden dig gratis rådgivning. Vi har sammen med mere end 5.000 pårørende bedømt landets bedemænd indenfor service, kompetencer og pris, så vi kan hjælpe med at finde en dygtig bedemand til dig.

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 26.646 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Mange pårørende brænder fingrene på dårlige bedemænd. Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand.

 4. Undgå prisfælder og spar op til 7.000 kr. på din bedemand

  Det er umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange ser billigere ud end de er. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste.

 5. Bedemand Gudhjem - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Spinner

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Børn, unge & sorg Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Danmarks lungeforening