Undgå at betale for meget hos bedemanden i Grumstrup

Der kan være store prisforskelle på bedemænd i Grumstrup – det viser sig nemlig, at en begravelse hos en bedemand kan koste 13.000 kr., mens den hos en anden kan koste 20.000 kr. Med en prisforskel på helt op til 7000 kr. i samme by, er det vigtigt, at du er godt orienteret inden du vælger en bedemand, der kan vise sig at være unødigt dyr.

Du skal derudover huske på, at der formentlig opstår nogle ekstra udgifter ved siden af bedemanden - dette til blomster, gravsten, gravsted og indrykning af dødsannonce, hvilket betyder at en komplet begravelse hurtigt kan komme til at koste mellem 30.000 og 50.000 kr. Vi anbefaler dig derfor at ringe til en af vores rådgivere, der sidder klar til at hjælpe dig og besvare dine spørgsmål, så valget bliver nemmere.

Se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter Afspil

Hver uge tester vi landets bedemænd på pris og kvalitet. Du kan altid ringe til os på 71 71 11 00, så du ikke vælger en forkert bedemand.

Begravelsesguiden anbefaler selvfølgelig kun de bedemænd der lever op til statistiske pris- og kvalitetskrav, og som vi samarbejder med.

Din bedemand i Grumstrup

Når man skal arrangere en begravelse er der mange ting at tage højde for og vi forstår naturligvis, at det kan føles kompliceret - netop derfor er den helt rigtige bedemand af stor betydning. Valget af bedemand påvirkes naturligvis af dine specielle ønsker for begravelsen samt din økonomiske situation.

Du skal imidlertid også være opmærksom på, at der kan være en god idé at lede efter bedemænd udenfor Grumstrup, da det vigtigste er, at dine ønsker bliver opfyldt bedst muligt. Samtidigt kan bedemændene udenbys være både billigere, behageligere og bedre for dig. Det kan derfor ikke anbefales blot at sammenligne priserne på diverse lokale bedemænd og vælge den billigste – desværre er ikke alle bedemænd lige kompetente og et utilfredsstillende resultat kan ikke gøres om.

Der findes et hav af muligheder, tilbud og løsninger, når du skal vælge bedemand og i denne forbindelse kan Begravelsesguiden være kompasset, der leder dig i den rigtige retning. Vi har med over 5.000 pårørende vurderet landets bedemænd indenfor kompetencer, pris og service, så vi kan hjælpe dig med at finde den bedste.

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 26.646 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Mange pårørende brænder fingrene på dårlige bedemænd. Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand.

 4. Undgå prisfælder og spar op til 7.000 kr. på din bedemand

  Det er umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange ser billigere ud end de er. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste.

 5. Bedemand Grumstrup - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Spinner

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Børn, unge & sorg Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Danmarks lungeforening