Undgå at betale for meget hos bedemanden i Grønbjerg

Bedemænd kan have vidt forskellige priser – hvad den ene kræver 20.000 kr. for, kan en anden måske tilbyde dig til blot 13.000 kr. og dette for præcis samme ydelser. Med en prisforskel på helt op til 7000 kr. er det vigtigt, at du på forhånd er godt orienteret, så begravelsen ikke bliver dyrere end højst nødvendigt.

Indkøb af blomster, gravsted, gravsten, indrykning af dødsannonce og hvad der ellers hører med til en komplet begravelse, er udgifter, der kommer udover prisen til selve bedemanden. Du skal derfor regne med, at begravelsen ender i et prisleje mellem 30.000 og 50.000 kr. Vores dygtige rådgivere sidder klar til at besvare dine spørgsmål omkring valget af bedemand i Grønbjerg og omegn – dette ganske gratis og uforpligtende.

Se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter Afspil

Hver uge tester vi landets bedemænd på pris og kvalitet. Du kan altid ringe til os på 71 71 11 00, så du ikke vælger en forkert bedemand.

Begravelsesguiden anbefaler selvfølgelig kun de bedemænd der lever op til statistiske pris- og kvalitetskrav, og som vi samarbejder med.

Din bedemand i Grønbjerg

Mange mennesker har ikke erfaring med at planlægge en begravelse og det kan være en vanskelig opgave i sig selv, da der er mange ting at tage stilling til. Din økonomiske situation og særlige ønsker for begravelsen, er naturligvis vigtige at have med i overvejelserne.

Det kan ikke anbefales blot at sammenligne priserne på bedemændene i Grønbjerg og vælge den billigste, da dette kan føre til en skuffende oplevelse, der jo ikke kan gøres om. Derimod kan det være fordelagtigt at lede efter bedemænd udenbys, da det vigtigste selvfølgelig er at finde den bedemand, der kan opfylde dine behov bedst muligt.

Jo flere valgmuligheder der er, jo mere uoverskueligt kan det dog virke at beslutte sig, hvorfor Begravelsesguiden tilbyder dig gratis rådgivning. Med mere end 5.000 pårørende har vi bedømt bedemænd over hele landet ud fra kriterier som service, kompetencer og pris, for at sikre dig det mest optimale samarbejde med den bedst mulige bedemand.

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 26.646 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Mange pårørende brænder fingrene på dårlige bedemænd. Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand.

 4. Undgå prisfælder og spar op til 7.000 kr. på din bedemand

  Det er umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange ser billigere ud end de er. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste.

 5. Bedemand Grønbjerg - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Spinner

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Børn, unge & sorg Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Danmarks lungeforening