Undgå at betale for meget hos bedemanden i Grevinge

Du skal være opmærksom på, at bedemænds priser kan være vidt forskellige. Begravelsesguidens erfaringer viser nemlig, at prisforskellen kan være helt op til 7000 kr. selv i samme by. Det kan dermed betyde, at én bedemand i Grevinge kan forlange 20.000 kr., mens en anden måske kun vil have 13.000 kr. til trods for, at de tilbyder nøjagtig samme ydelser.

Herudover kommer der typisk ekstra udgifter du ikke må glemme at tage højde for – dette til eksempelvis blomster, gravsten, gravplads, indrykning af dødsannonce med videre, hvilket betyder, at prisen for en begravelse hurtigt kan ende i et prisleje mellem 30.000 og 50.000 kr. Derfor anbefaler vi dig at ringe til en af vores dygtige rådgivere, så vi kan hjælpe med at finde den rette bedemand til lige netop dig.

Se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter Afspil

Hver uge tester vi landets bedemænd på pris og kvalitet. Du kan altid ringe til os på 71 71 11 00, så du ikke vælger en forkert bedemand.

Begravelsesguiden anbefaler selvfølgelig kun de bedemænd der lever op til statistiske pris- og kvalitetskrav, og som vi samarbejder med.

Din bedemand i Grevinge

At skulle arrangere en begravelse og vurdere hvilken bedemand man er bedst tjent med, kan være en svær opgave – især for pårørende, der ikke har erfaring på området. Hvilken bedemand der er bedst for dig, afhænger blandt andet af din økonomiske situation og dine specifikke ønsker for begravelsen.

Du skal imidlertid være opmærksom på, at det kan være fordelagtigt at undersøge bedemænd udenfor Grevinge – det vigtigste er naturligvis, at du finder en bedemand, der kan opfylde dine behov.

Desværre kan det nemt ske, at man blot sammenligner priser på diverse lokale bedemænd, vælger den billigste og ender med et utilfredsstillende samarbejde, da ikke alle bedemænd er lige kompetente. Vi råder dig derfor til at ringe til en af vores rådgivere, der er klar til at hjælpe dig med at træffe den rigtige beslutning. Vi har med mere end 5.000 pårørende vurderet landets bedemænd indenfor service, kompetencer og pris og er derfor godt klædt på til at rådgive dig.

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 26.646 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Mange pårørende brænder fingrene på dårlige bedemænd. Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand.

 4. Undgå prisfælder og spar op til 7.000 kr. på din bedemand

  Det er umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange ser billigere ud end de er. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste.

 5. Bedemand Grevinge - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Spinner

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Børn, unge & sorg Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Danmarks lungeforening