Undgå at betale for meget hos bedemanden i Grenå

Der er store prisudsving på bedemænd i Danmark, og du vil sagtens kunne støde på prisforskelle på op til 7.000 kr. på nærtliggende bedemænd. Når du skal søge efter en bedemand i Grenå, er vi derfor kraftige fortalere for, at du er grundig i din søgen. Er du bare lidt i tvivl, så udnyt gerne muligheden for at få gratis rådgivning hos os.Vi hjælper også med valg af kiste eller urne, bårebuketter og salmer, hvis du har brug for det.

Se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter Afspil

Hver uge tester vi landets bedemænd på pris og kvalitet. Du kan altid ringe til os på 71 71 11 00, så du ikke vælger en forkert bedemand.

Begravelsesguiden anbefaler selvfølgelig kun de bedemænd der lever op til statistiske pris- og kvalitetskrav, og som vi samarbejder med.

Hvilken bedemand i Grenå er den bedste for dig?

Det kan være svært at finde ud af, hvilken bedemand i Grenå, der er den bedste i din situation. Før du indleder din søgen, bør du blandt andet tænke på dine konkrete samt afdødes sidste ønsker, men også din økonomiske situation.

Flertallet af alle pårørende har ikke tidligere haft ansvaret for at finde en bedemand, og derfor kan det være en vanskelig situation at stå i. Der sker nogle gange det, at man udelukkende kommer til at sammenligne bedemændene på prisen, hvilket kan udgøre et problem. Der kan nemlig ske det uheldige, at du ender med en bedemand, der har et dårligt ry, uden du ved det. Hvis han ikke lever op til dine forventninger, opdager du det først for sent, og så er skaden desværre allerede sket.

Et andet råd, vi kan give, er, at du ikke kun bør undersøge de lokale bedemænd. Der kan være adskillige fordele forbundet med at vælge en udenbys-bedemand. Vi oplever, at nogle kan spare en del penge, men også, at nogle kan finde en bedemand, som i højere grad vil kunne yde den rette service.

Hvis du synes, det virker uoverskueligt, så sidder vores rådgivere klar til at hjælpe dig helt gratis. Efter at have udarbejdet vurderinger af bedemænd over hele landet sammen med mere end 5.000 pårørende har vi et godt overblik over, hvad forskellige bedemænd står for. Vi har bedømt dem på deres venlighed, kompetencer og pris. Har du brug for vejledning, så ring endelig til os.

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 26.646 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Mange pårørende brænder fingrene på dårlige bedemænd. Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand.

 4. Undgå prisfælder og spar op til 7.000 kr. på din bedemand

  Det er umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange ser billigere ud end de er. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste.

 5. Bedemand Grenå - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Spinner

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Børn, unge & sorg Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Danmarks lungeforening