Undgå at betale for meget hos bedemanden i Grejs

Du skal være opmærksom på, at bedemænds priser kan være meget forskellige. Vores erfaringer viser, at prisforskellen kan være helt op til 7000 kr. i samme by. Det kan derfor betyde, at én bedemand i Grejs kan kræve 20.000 kr. for en begravelse, mens en anden måske kun vil have 13.000 kr. til trods for, at de tilbyder samme ydelser.

Herudover kommer der en række ekstra udgifter du ikke må glemme – dette være sig til indkøb af blomster, gravsten, gravplads, indrykning af dødsannonce med videre, hvilket betyder, at den endelige pris for en begravelse hurtigt kan ende et sted mellem 30.000 og 50.000 kr. Derfor anbefaler vi dig at ringe til en af vores kompetente rådgivere, så vi kan hjælpe med at finde den helt rigtige bedemand til dig.

Se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter Afspil

Din bedemand i Grejs

At skulle planlægge en begravelse og vurdere hvilken bedemand man er bedst tjent med, kan være en vanskelig opgave – særligt for pårørende, der ikke har erfaring på området. Hvilken bedemand du skal vælge, afhænger blandt andet af din økonomiske situation og dine særlige ønsker for begravelsen.

Du skal desuden være opmærksom på, at det kan medføre en række fordele at kigge på bedemænd udenfor Grejs – det vigtigste er naturligvis, at du finder en bedemand, der kan opfylde netop dine behov.

Desværre kan det ske, at man blot sammenligner priser på de lokale bedemænd, vælger den billigste og ender med et utilfredsstillende samarbejde, hvilket naturligvis er ærgerligt. Vi råder dig derfor til at ringe til en af vores rådgivere, der sidder klar til at hjælpe dig med at træffe den rigtige beslutning. Vi har med mere end 5.000 pårørende vurderet landets bedemænd indenfor service, kompetencer og pris og er derfor godt klædt på til at rådgive dig.

Fire gode råd

  1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

  2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 26.646 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

  3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Mange pårørende brænder fingrene på dårlige bedemænd. Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand.

  4. Undgå prisfælder og spar op til 7.000 kr. på din bedemand

  Det er umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange ser billigere ud end de er. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste.

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Børn, unge & sorg Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Danmarks lungeforening
Niels

Ring til os og få
anbefalet en bedemand

Truspilot

Fremragende