Undgå at betale for meget hos bedemanden i Gram

Det er ingen hemmelighed, at bedemænd kan have vidt forskellige priser, men at der kan være en prisforskel på helt op til 7000 kr., er det dog de færreste, der ved. Du kan sagtens komme ud for, at én bedemand i Gram tager 13.000 kr. for en begravelse, mens en anden kan finde på at forlange 20.000 kr. for at udføre nøjagtigt samme arbejde. Det er dermed vigtigt at være godt orienteret inden du vælger en bedemand, der kan blive unødigt dyr.

Du skal også huske at tage højde for udgifter til indkøb af blomster, gravsten, gravsted, indrykning af dødsannonce med videre, da disse kommer udover selve bedemanden. Dermed kan en komplet begravelse hurtigt ende med at koste mellem 30.000 og 50.000 kr. Vi anbefaler dig i denne forbindelse at ringe til en af vores rådgivere, der kan hjælpe dig med beslutningen – dette ganske gratis og uforpligtende naturligvis.

Se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter Afspil

Hver uge tester vi landets bedemænd på pris og kvalitet. Du kan altid ringe til os på 71 71 11 00, så du ikke vælger en forkert bedemand.

Begravelsesguiden anbefaler selvfølgelig kun de bedemænd der lever op til statistiske pris- og kvalitetskrav, og som vi samarbejder med.

Din bedemand i Gram

Vi er naturligvis indforståede med, at det kan være en svær opgave at skulle vælge bedemand. Mange pårørende har ikke erfaring på området og ender ofte med blot at sammenligne priserne på diverse lokale bedemænd og vælge den billigste. Dette kan desværre medføre, at valget falder på en bedemand med et dårligt ry, hvilket kan betyde et utilfredsstillende samarbejde, der ikke kan gøres om.

Dine konkrete ønsker for begravelsen samt din økonomiske situation, påvirker naturligvis hvilken bedemand i Gram, der er bedst for dig. Du skal desuden være opmærksom på, at det kan være en god idé at lede efter bedemænd udenbys, da disse kan være både billigere og bedre for dig at samarbejde med.

Valget af bedemand kan dog blive endnu sværere, når man står overfor adskillige valgmuligheder, der er svære at sammenligne. Derfor har vi med mere end 5.000 pårørende, vurderet landets bedemænd indenfor priser, kompetencer og service, så vi er i stand til at hjælpe dig bedst muligt.

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 26.646 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Mange pårørende brænder fingrene på dårlige bedemænd. Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand.

 4. Undgå prisfælder og spar op til 7.000 kr. på din bedemand

  Det er umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange ser billigere ud end de er. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste.

 5. Bedemand Gram - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Spinner

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Børn, unge & sorg Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Danmarks lungeforening