Undgå at betale for meget hos bedemanden i Gøttrup

Priser hos forskellige bedemænd kan variere meget – hvad du skal betale 13.000 kr. for hos én bedemand i Gøttrup, skal du måske betale 20.000 kr. for hos konkurrenten om hjørnet. Med så stor en prisforskel, er det naturligvis vigtigt, at du orienterer dig godt inden du beslutter dig, så du får mest muligt for dine penge.

Ud over beløbet til bedemanden kommer der typisk yderligere udgifter ved indkøb af blomster, gravsten, gravsted, dødsannonce med mere. Det betyder, at den endelige pris hurtigt kan lande mellem 30.000 og 50.000 kr. Derfor kan vi anbefale dig at ringe til en af vores dygtige rådgivere til en gratis og uforpligtende snak om lige netop dine behov.

Se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter Afspil

Hver uge tester vi landets bedemænd på pris og kvalitet. Du kan altid ringe til os på 71 71 11 00, så du ikke vælger en forkert bedemand.

Begravelsesguiden anbefaler selvfølgelig kun de bedemænd der lever op til statistiske pris- og kvalitetskrav, og som vi samarbejder med.

Din bedemand i Gøttrup

Ikke mange pårørende har den store erfaring med at planlægge en begravelse og det kan være en vanskelig opgave i sig selv, da der er mange ting at tage stilling til. Hvad du vil betale for begravelsen og dine specielle ønsker i den forbindelse, er naturligvis vigtige overvejelser at have med i planlægningen.

Det kan dog ikke anbefales at nøjes med at sammenligne priserne på de lokale bedemænd i Gøttrup og vælge den billigste, da bedemanden ikke nødvendigvis er den mest kvalificerede til din netop situation. Det kan derimod være fordelagtigt at lede efter bedemænd udenbys, da disse kan være både billigere og bedre for dig.

Med mange valgmuligheder og forskellige priser kan det dog være vanskeligt at vælge en bedemand, hvorfor vi tilbyder dig gratis rådgivning. Begravelsesguiden har sammen med mere end 5.000 pårørende bedømt landets bedemænd indenfor service, kompetencer og pris, for at sikre dig det mest optimale samarbejde med bedemanden.

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 26.646 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Mange pårørende brænder fingrene på dårlige bedemænd. Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand.

 4. Undgå prisfælder og spar op til 7.000 kr. på din bedemand

  Det er umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange ser billigere ud end de er. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste.

 5. Bedemand Gøttrup - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Spinner

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Børn, unge & sorg Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Danmarks lungeforening