Blad Begravelsesguiden.dk

Undgå at betale for meget hos bedemanden i Gørslev

Priserne hos forskellige bedemænd kan svinge meget – hvad du skal betale 13.000 kr. for hos én bedemand i Gørslev, skal du måske betale 20.000 kr. for hos konkurrenten længere nede ad gaden. Med så stor en prisforskel, er det naturligvis vigtigt at du orienterer dig grundigt inden du beslutter dig, så du får mest muligt for dine penge.

Ud over disse priser kommer der som regel yderligere udgifter til indkøb af blomster, gravsten, gravsted, dødsannonce og andet. Det betyder, at den totale pris kan lande på mellem 30.000 og 50.000 kr. Derfor kan vi kun anbefale dig at ringe til en af vore dygtige rådgivere til en gratis og uforpligtende snak om lige netop dine behov.

Din bedemand i Gørslev

Ikke mange pårørende har den store erfaring med at planlægge en begravelse og det kan være en vanskelig opgave i sig selv, da der er mange ting at tage stilling til. Hvad du vil betale for begravelsen og dine specifikke ønsker i den forbindelse, er naturligvis vigtige overvejelser at have med i planlægningen.

Det kan ikke anbefales at nøjes med at sammenligne priserne på de lokale bedemænd i Gørslev og vælge den billigste, da bedemanden ikke nødvendigvis er den mest kvalificerede til din situation. Det kan være fordelagtigt også at lede efter bedemænd udenbys, da disse kan være både billigere og bedre for dig.

Med de mange valgmuligheder og forskellige priser kan det dog virke vanskeligt at skulle vælge en bedemand, hvorfor vi tilbyder dig gratis rådgivning. Begravelsesguiden har sammen med mere end 5.000 pårørende bedømt landets bedemænd indenfor service, kompetencer og pris, for at sikre dig det mest optimale samarbejde med den bedst mulige bedemand.

  Fire gode råd

  Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

  Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 26.646 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

  Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Mange pårørende brænder fingrene på dårlige bedemænd. Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand.

  Undgå prisfælder og spar op til 7.000 kr. på din bedemand

  Det er umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange ser billigere ud end de er. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste.

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

Find din by
Bedemand Gørslev - Niels Kristian

Ring til os og få
anbefalet en bedemand

71 71 11 00


Vi åbner kl. 8.00

Truspilot

Fremragende

Trustpilot logo

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Børn, unge & sorg Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Danmarks lungeforening