Blad Begravelsesguiden.dk

Undgå at betale for meget hos bedemanden i Godthåb

Det er ingen hemmelighed, at bedemænd kan have vidt forskellige priser, men at der kan være en prisforskel på helt op til 7000 kr., er det dog de færreste, der er klar over. Du kan nemt komme ud for, at én bedemand i Godthåb tager 13.000 kr. for en begravelse, mens en anden kan forlange 20.000 kr. for at udføre samme arbejde. Det er altså vigtigt at være godt sat ind i sagen inden du vælger en bedemand, der kan blive unødigt dyr.

Du skal huske at tage højde for udgifter til indkøb af blomster, gravsten, gravsted, indrykning af dødsannonce og så videre, da disse kommer udover selve bedemanden. Dermed kan en komplet begravelse hurtigt ende i et prisleje mellem 30.000 og 50.000 kr. Vi anbefaler dig i denne forbindelse at ringe til en af vores kompetente rådgivere, der kan hjælpe dig med beslutningen – dette ganske gratis og uforpligtende naturligvis.

Din bedemand i Godthåb

Vi er naturligvis indforståede med, at det kan være en vanskelig opgave at skulle vælge bedemand. Mange pårørende har ikke erfaring på området og ender derfor med blot at sammenligne priserne på de lokale bedemænd og vælge den billigste – dette kan desværre medføre, at valget falder på en bedemand med et blakket ry, hvilket kan betyde et skuffende samarbejde, der ikke kan gøres om.

Dine særlige ønsker for begravelsen samt din økonomiske situation, påvirker naturligvis hvilken bedemand i Godthåb, der er bedst for dig. Du skal desuden være opmærksom på, at det kan være en fordel at lede efter bedemænd udenbys, da disse kan være både billigere og bedre for dig at samarbejde med.

Valget af bedemand kan imidlertid blive endnu sværere, når man står overfor adskillige valgmuligheder, der er svære at sammenligne. Derfor har vi med mere end 5.000 pårørende, vurderet landets bedemænd indenfor priser, kompetencer og service, så vi er i stand til at hjælpe dig bedst muligt.

  Fire gode råd

  Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

  Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 26.646 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

  Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Mange pårørende brænder fingrene på dårlige bedemænd. Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand.

  Undgå prisfælder og spar op til 7.000 kr. på din bedemand

  Det er umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange ser billigere ud end de er. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste.

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

Find din by
Bedemand Godthåb - Niels Kristian

Ring til os og få
anbefalet en bedemand

71 71 11 00


Vi åbner kl. 8.00

Truspilot

Fremragende

Trustpilot logo

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Børn, unge & sorg Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Danmarks lungeforening