Blad Begravelsesguiden.dk

Undgå at betale for meget hos bedemanden i Gludsted

På siden her vil du nok hurtigt opdage, at der kan være stor forskel på de forskellige bedemænds priser. Du kan sagtens opleve, at én bedemand vil tilbyde dig en pris på 13.000 kr., mens en anden vil have mindst 20.000 kr. for samme arbejde vel at mærke. Begravelsesguidens erfaringer viser, at sådanne prisforskelle kan forekomme selv på lokalt plan, så det er vigtigt at du er godt orienteret inden du vælger en bedemand i Gludsted.

Hvis du ønsker en komplet begravelse, opstår der typisk en række udgifter ved siden af selve bedemanden. Almindeligvis skal der købes blomster, gravsten, gravsted, indrykkes dødsannonce med videre, hvilket betyder, at den endelige pris ofte ender mellem 30.000 og 50.000 kr. Vi opfordrer dig til at ringe til en af vores kompetente rådgivere, så begravelsen ikke bliver unødigt dyr.

Dygtig bedemand i Gludsted og omegn til en fornuftig pris

Som pårørende kan det være vanskeligt at vurdere hvilken bedemand, der passer bedst. En begravelse er en kompliceret størrelse og valget af bedemand påvirkes naturligvis af din økonomiske situation, specielle ønsker og hvad der er bedst til prisen.

Grundet mange pårørendes begrænsede erfaring med at vælge bedemand, sammenligner de blot priserne på de lokale bedemænd og vælger den billigste. Desværre kan dette ende med en skuffende oplevelse, hvis bedemanden ikke lever op til dine forventninger.

Hvad mange pårørende ikke er klar over er, at det ofte er en god idé, at vælge en bedemænd udenfor Gludsted – bedemændene her kan være både bedre og billigere for dig. Dog vil du stadig stå overfor den svære opgave at skulle sammenligne og vurdere bedemændenes priser og kvalitet.
Bedemandens service, kompetencer og pris er af stor betydning for, at I får et godt samarbejde omkring begravelsen – dette har vi sammen med 5.000 pårørende vurderet, så du får den bedst mulige bedemand i din situation.

Du er altid velkommen til at ringe til os for gratis rådgivning – vores rådgivere er klar til at hjælpe dig.

  Fire gode råd

  Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

  Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 26.646 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

  Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Mange pårørende brænder fingrene på dårlige bedemænd. Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand.

  Undgå prisfælder og spar op til 7.000 kr. på din bedemand

  Det er umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange ser billigere ud end de er. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste.

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

Find din by
Bedemand Gludsted - Niels Kristian

Ring til os og få
anbefalet en bedemand

71 71 11 00


Vi åbner kl. 8.00

Truspilot

Fremragende

Trustpilot logo

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Børn, unge & sorg Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Danmarks lungeforening