Undgå at betale for meget hos bedemanden i Glud

Her på siden vil du sikkert hurtigt opdage, at der kan være stor forskel på de forskellige bedemænds priser. Du kan sagtens komme ud for, at én bedemand vil tilbyde dig en pris på 13.000 kr., mens en anden på samme gade vil forlange mindst 20.000 kr. og dette for samme arbejde vel at mærke. Begravelsesguidens erfaringer viser, at sådanne prisforskelle kan forekomme selv i samme by, så det er vigtigt at du er godt orienteret inden du vælger en bedemand i Glud.

Hvis du ønsker en komplet begravelse, opstår der typisk udgifter ved siden af selve bedemanden. Normalt skal der købes blomster, gravsten, gravsted, indrykkes dødsannonce med videre, hvilket betyder, at det endelige beløb tit ender mellem 30.000 og 50.000 kr. Vi opfordrer dig til at ringe til en af vores dygtige rådgivere, så begravelsen ikke bliver unødigt dyr.

Se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter Afspil

Hver uge tester vi landets bedemænd på pris og kvalitet. Du kan altid ringe til os på 71 71 11 00, så du ikke vælger en forkert bedemand.

Begravelsesguiden anbefaler selvfølgelig kun de bedemænd der lever op til statistiske pris- og kvalitetskrav, og som vi samarbejder med.

Den bedste bedemand i Glud og omegn

Som pårørende kan det i situationen være vanskeligt at vurdere hvilken bedemand, der passer bedst. En begravelse er en kompliceret størrelse og valget af bedemand påvirkes naturligvis af din økonomiske situation, særlige ønsker og hvad der er bedst i forhold til prisen.

Grundet mange pårørendes begrænsede erfaring med at vælge bedemand, sammenligner de blot priserne på de lokale bedemænd og vælger den billigste. Desværre kan dette munde ud i en skuffende oplevelse, hvis bedemanden ikke lever op til forventningerne.

Hvad mange pårørende ikke ved er, at det ofte er en fordel, at vælge en bedemænd udenfor Glud – bedemændene her kan være både bedre og billigere for dig. Dog vil du stadig stå overfor den vanskelige opgave at skulle sammenligne og vurdere bedemændene på pris og kvalitet.

Bedemandens service, kompetencer og pris er af stor betydning for, at I får så godt et samarbejde som muligt omkring begravelsen – dette har vi sammen med 5.000 pårørende vurderet, så du får den bedst mulige bedemand i din situation.

Du er altid velkommen til at ringe til os for gratis rådgivning – vores rådgivere er klar til at hjælpe dig.

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 26.646 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Mange pårørende brænder fingrene på dårlige bedemænd. Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand.

 4. Undgå prisfælder og spar op til 7.000 kr. på din bedemand

  Det er umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange ser billigere ud end de er. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste.

 5. Bedemand Glud - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Spinner

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Børn, unge & sorg Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Danmarks lungeforening