Undgå at betale for meget hos bedemanden i Glostrup

Ikke mange er klar over det, men prisen kan variere ganske meget. Det er ikke usædvanligt at opleve, at en bedemand det ene sted koster 20.000 kr., mens en anden blot et stenkast væk koster 13.000 kr. Dette er årsagen til, at vi råder dig til at være omhyggelig i din søgen efter en bedemand i Glostrup. Hvis du er det mindste i tvivl, så ring til vores rådgivere, der hjertens gerne vil hjælpe dig.

Se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter Afspil

Hver uge tester vi landets bedemænd på pris og kvalitet. Du kan altid ringe til os på 71 71 11 00, så du ikke vælger en forkert bedemand.

Begravelsesguiden anbefaler selvfølgelig kun de bedemænd der lever op til statistiske pris- og kvalitetskrav, og som vi samarbejder med.

Hvilken bedemand i Glostrup passer til dig?

Når du skal vælge en bedemand, skal du altid tage udgangspunkt i din egen situation. Hvad tillader din økonomi? Hvilke specielle ønsker har du? Der er flere faktorer, der spiller ind, når man skal vælge blandt de mange bedemænd.

Størsteparten af alle pårørende står over for at skulle finde en bedemand for første gang i deres liv, og eftersom det er en uvant situation, er der en tendens til udelukkende at tænke på prisen. Problemet med dette kan imidlertid være, at du kommer til at vælge en bedemand med et blakket renommé. Hvis han ender med ikke at leve op til dine forventninger, er det i mange tilfælde for sent at gøre noget ved det.

Mange pårørende tænker kun lokalt, når de søger efter en bedemand, og det, synes vi, er en skam. Faktisk vil du i nogle tilfælde kunne finde en bedemand udenbys, som ikke kun er billigere, men derimod også passer bedre til dine behov. Du synes formentlig, at det er en overskuelig situation, du står i, og derfor tilbyder Begravelsesguiden at hjælpe dig.

Du kan til enhver tid ringe til os, hvis du har brug for hjælp med at finde en bedemand i Glostrup. Sammen med mere end 5.000 pårørende har vi bedømt landets bedemænd inden for bedømmelseskriterierne venlighed, kompetencer og pris. Vi har derfor et godt indblik i, hvad der kendetegner de forskellige bedemænd. Lad os endelig få en samtale om, hvilken bedemand der vil være den ideelle i din situation.

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 26.646 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Mange pårørende brænder fingrene på dårlige bedemænd. Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand.

 4. Undgå prisfælder og spar op til 7.000 kr. på din bedemand

  Det er umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange ser billigere ud end de er. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste.

 5. Bedemand Glostrup - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Spinner

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Børn, unge & sorg Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Danmarks lungeforening