Undgå at betale for meget hos bedemanden i Glejbjerg

Du skal være opmærksom på, at forskellen i priserne for bedemænd i Glejbjerg kan være meget stor. Det er ikke usandsynligt med prisforskelle på helt op til 7000 kr. i samme by og kan med andre ord betyde, at én bedemand kan tage 20.000 kr. for en begravelse, mens en anden kan klare nøjagtigt samme arbejde for 13.000 kr.

Udover udgifter til selve bedemanden, er der ekstra udgifter du skal huske på – dette være sig til indkøb af blomster, gravsten, gravplads, dødsannonce og særlige ønsker. Det kan derfor betyde, at en komplet begravelse kommer til at koste et sted mellem 30.000 og 50.000 kr. En værdig afsked med afdøde er naturligvis vigtig, men kan også hurtigt blive unødigt dyr, hvis du ikke er godt orienteret. Vi opfordrer dig derfor til at ringe til en af vores dygtige rådgivere til en gratis og uforpligtende snak om lige netop dine behov.

Se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter Afspil

Hver uge tester vi landets bedemænd på pris og kvalitet. Du kan altid ringe til os på 71 71 11 00, så du ikke vælger en forkert bedemand.

Begravelsesguiden anbefaler selvfølgelig kun de bedemænd der lever op til statistiske pris- og kvalitetskrav, og som vi samarbejder med.

Din bedemand i Glejbjerg

Hvilken bedemand der er bedst for dig, påvirkes naturligvis af dine specifikke ønsker for begravelsen samt din økonomiske situation. Som pårørende kan det være svært at vurdere adskillige bedemænds priser og kompetencer, men her kan Begravelsesguiden være til hjælp.

De fleste pårørende har ingen erfaring med at vælge en bedemand og ender derfor med blot at sammenligne priserne på diverse lokale bedemænd og vælge den billigste.  Dette er fristende, da det virker nemt og hurtigt, men det kan dog ikke anbefales, da man nemt kan komme til at vælge en mindre kompetent bedemand med et dårligt ry i branchen.

Ofte er pårørende ikke bevidste om, at det er muligt at vælge en bedemand udenfor Glejbjerg – det er derimod en god idé at undersøge disse nærmere, da de kan være både bedre og billigere for dig at samarbejde med. Vi har fuld forståelse for, at det kan føles vanskeligt og tidskrævende at skulle vælge en bedemand – derfor er Begravelsesguiden klar til at hjælpe dig med rådgivning, når behovet opstår.

Med mere end 5.000 pårørende har vi vurderet landets bedemænd indenfor service, pris og kompetencer, så vi kan hjælpe dig med at finde den helt rette bedemand.

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 26.646 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Mange pårørende brænder fingrene på dårlige bedemænd. Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand.

 4. Undgå prisfælder og spar op til 7.000 kr. på din bedemand

  Det er umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange ser billigere ud end de er. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste.

 5. Bedemand Glejbjerg - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Spinner

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Børn, unge & sorg Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Danmarks lungeforening