Undgå at betale for meget hos bedemanden i Gjern

Bedemænd kan have meget varierende priser som du kan læse dig frem til her på siden. Hvad den ene bedemand i Gjern kræver 20.000 kr. for, kan den anden måske tilbyde dig til 13.000 kr. – vores erfaringer viser nemlig, at det ikke er usandsynligt med en prisforskel på helt op til 7000 kr. selv på lokalt plan. Det anbefales derfor at være godt sat ind i sagen, så begravelsen ikke bliver unødigt dyr.

Indrykning af dødsannonce, indkøb af blomster, gravsten, gravsted med videre, hører normalt ikke med i prisen til bedemanden – disse udgifter kommer altså ved siden af. Du kan derfor kalkulere med, at en komplet begravelse formentlig ender med at koste mellem 30.000 og 50.000 kr. Vi anbefaler dig i denne forbindelse at ringe til en af vores dygtige rådgivere til en gratis og uforpligtende snak om dine behov.

Se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter Afspil

Hver uge tester vi landets bedemænd på pris og kvalitet. Du kan altid ringe til os på 71 71 11 00, så du ikke vælger en forkert bedemand.

Begravelsesguiden anbefaler selvfølgelig kun de bedemænd der lever op til statistiske pris- og kvalitetskrav, og som vi samarbejder med.

Din bedemand i Gjern

Der er adskillige ting at tage stilling til i forbindelse med en begravelse, hvilket gør, at det for mange pårørende kan virke som en kompleks størrelse. Hvilken bedemand, der er mest optimal for dig, påvirkes naturligvis af dine særlige ønsker samt din økonomiske situation.

Grundet manglende erfaring med at vælge bedemand, ender mange pårørende med blot at indsamle og sammenligne priserne på de lokale bedemænd og kontakte den billigste. Dette må dog frarådes, da ikke alle bedemænd er lige kompetente. Man kan desværre risikere at vælge en bedemand med et blakket ry i branchen, der ikke lever op til forventningerne – dette opdages typisk først når skaden er sket og ikke kan gøres om.

Det kan derimod anbefales at lede efter bedemænd udenfor Gjern, da disse kan vise sig at være både billigere og bedre for dig at samarbejde med. Vi forstår naturligvis, at det kan føles som en uoverskuelig opgave at vurdere og sammenligne mange bedemænd og deres tilbud, så vi er altid klar til at rådgive dig, når behovet opstår.

Vi har med over 5.000 pårørende vurderet landets bedemænd inden for pris, kompetencer og service, så vi kan sætte dig i forbindelse med den bedste mulige for dig.

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 26.646 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Mange pårørende brænder fingrene på dårlige bedemænd. Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand.

 4. Undgå prisfælder og spar op til 7.000 kr. på din bedemand

  Det er umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange ser billigere ud end de er. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste.

 5. Bedemand Gjern - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Spinner

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Børn, unge & sorg Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Danmarks lungeforening