Undgå at betale for meget hos bedemanden i Give

Priserne på landets bedemænd kan være vidt forskellige og vores erfaringer viser at prisforskellen kan være helt op til 7000 kr. Det vil altså sige at to bedemænd i Give sagtens kan koste henholdsvis 13.000 og 20.000 kr. – det er altså vigtigt at du er godt orienteret, så du ikke betaler unødigt meget for samme ydelser.

Ved en komplet begravelse opstår der oftest yderligere udgifter i form af indkøb af blomster, gravsten, gravsted og indrykning af dødsannonce. Alle disse udgifter lagt sammen giver typisk en totalpris på mellem 30.000 og 50.000 kr. Inden du kontakter en lokal bedemand, anbefaler vi dig at ringe til en af vores dygtige rådgivere – ganske gratis og uforpligtende naturligvis.

Se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter Afspil

Hver uge tester vi landets bedemænd på pris og kvalitet. Du kan altid ringe til os på 71 71 11 00, så du ikke vælger en forkert bedemand.

Begravelsesguiden anbefaler selvfølgelig kun de bedemænd der lever op til statistiske pris- og kvalitetskrav, og som vi samarbejder med.

Din bedemand i Give

Når man som pårørende ikke har stor erfaring med at planlægge en begravelse og vælge bedemand, kan det virke som en uoverskuelig opgave, da der er mange ting at tage højde for.

Din bedemand skal naturligvis være i stand til at opfylde dine specifikke ønsker for begravelsen indenfor rammerne af din økonomiske situation. Det kan derfor ikke anbefales blot at indsamle priserne på de lokale bedemænd i Give og kontakte den billigste, da den pågældende bedemand ikke nødvendigvis er den mest optimale i din situation. Derfor opfordrer vi dig til også at undersøge bedemænd udenbys – disse kan både være billigere og bedre at samarbejde med.

Det kan virke som en tidskrævende og vanskelig opgave at skulle vurdere diverse bedemænd, men i denne forbindelse tilbyder vi dig gratis rådgivning. Vi har sammen med mere end 5.000 pårørende bedømt landets bedemænd indenfor service, kompetencer og pris, så vi kan hjælpe med at finde en dygtig bedemand til dig.

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 26.646 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Mange pårørende brænder fingrene på dårlige bedemænd. Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand.

 4. Undgå prisfælder og spar op til 7.000 kr. på din bedemand

  Det er umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange ser billigere ud end de er. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste.

 5. Bedemand Give - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Spinner

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Børn, unge & sorg Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Danmarks lungeforening