Undgå at betale for meget hos bedemanden i Gislinge

Priserne på bedemænd i Gislinge kan være meget varierende - prisforskellen kan ifølge vores erfaringer være helt op til 7000 kr. Det kan dermed betyde, at du hos én bedemand skal betale 20.000 kr. for en begravelse, mens en anden kan udføre nøjagtigt samme arbejde for blot 13.000 kr. Derfor skal du være godt orienteret inden du ringer til en bedemand – det kan hurtigt blive dyrere end højst nødvendigt.

Udgifter til blomster, gravsten, gravplads, dødsannonce med videre, må du ikke glemme at tage højde for, da disse ting skal betales ved siden af selve bedemanden. Med disse ekstra udgifter kan en komplet begravelse hurtigt komme til at koste mellem 30.000 og 50.000 kr. Afsked med afdøde er naturligvis vigtig, men kan også blive unødigt dyr, hvis ikke du er opmærksom. Vi anbefaler dig derfor at ringe til en af vores dygtige rådgivere til en gratis og uforpligtende snak om dine behov, så vi kan hjælpe med at finde den helt rigtige bedemand til din situation.

Se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter Afspil

Hver uge tester vi landets bedemænd på pris og kvalitet. Du kan altid ringe til os på 71 71 11 00, så du ikke vælger en forkert bedemand.

Begravelsesguiden anbefaler selvfølgelig kun de bedemænd der lever op til statistiske pris- og kvalitetskrav, og som vi samarbejder med.

Din bedemand i Gislinge

Vi er naturligvis indforståede med, at en begravelse er en kompleks størrelse, da der er en lang række ting at tage stilling til. Hvis du som pårørende ikke har erfaring på området, kan det nemt føles som en vanskelig og tidskrævende opgave at skulle vælge bedemand, men det er ikke helt irrelevant hvem valget falder på. Hvilken bedemand der er bedst for dig, kommer naturligvis an på hvem der bedst er i stand til at opfylde dine konkrete ønsker for begravelsen indenfor rammerne af din økonomiske situation.

Derfor anbefales vi at du også undersøger bedemænd udenfor Gislinge, da disse sagtens kan være bedre for dig at samarbejde med – også når det kommer til prisen. Det kan imidlertid ikke betale sig blot at sammenligne priserne på de lokale bedemænd I Gislev og vælge den billigste, da vedkommende ikke nødvendigvis er den bedste i lige netop din situation.

Det kan dog være vanskeligt at overskue og sammenligne adskillige bedemænd – især hvis man står overfor mange valgmuligheder. Begravelsesguiden er derfor klar til at rådgive dig, så valget bliver lettere. Vi har med mere end 5.000 pårørende vurderet landets bedemænd indenfor service, kompetencer og pris, så vi kan guide dig bedst muligt.

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 26.646 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Mange pårørende brænder fingrene på dårlige bedemænd. Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand.

 4. Undgå prisfælder og spar op til 7.000 kr. på din bedemand

  Det er umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange ser billigere ud end de er. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste.

 5. Bedemand Gislinge - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Spinner

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Børn, unge & sorg Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Danmarks lungeforening