Undgå at betale for meget hos bedemanden i Gimming

Priserne på bedemænd i Gimming kan være vidt forskellige - prisforskellen kan være helt op til 7.000 kr. Det kan altså betyde, at du hos én bedemand skal betale 20.000 kr. for en begravelse, mens en anden kan gøre præcis det samme, men for 13.000 kr. Du skal derfor være godt orienteret inden du kontakter en bedemand – det kan hurtigt blive dyrt.

Udgifter til blomster, gravsten, gravplads, dødsannonce med videre, må du ikke glemme at tage højde for. Med disse ekstra udgifter kan en komplet begravelse koste et sted mellem 30.000 og 50.000 kr. Afsked med afdøde er naturligvis vigtig, men kan også blive unødigt dyr, hvis du ikke er opmærksom. Vi anbefaler dig derfor at kontakte en af vores rådgivere til en gratis og uforpligtende snak, så vi kan hjælpe med at finde den helt rette bedemand til dig.

Se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter Afspil

Hver uge tester vi landets bedemænd på pris og kvalitet. Du kan altid ringe til os på 71 71 11 00, så du ikke vælger en forkert bedemand.

Begravelsesguiden anbefaler selvfølgelig kun de bedemænd der lever op til statistiske pris- og kvalitetskrav, og som vi samarbejder med.

Din bedemand i Gimming

Vi er naturligvis indforståede med, at en begravelse er en kompleks størrelse og at der er mange ting at tage stilling til. Hvis du som pårørende ikke har stået i situationen før, kan det føles som en vanskelig og tidskrævende opgave at skulle vælge bedemand, men det er ikke helt ligegyldigt hvem man vælger. Hvilken bedemand der er bedst for dig, kommer naturligvis an på hvem der bedst er i stand til at opfylde dine særlige ønsker for begravelsen indenfor rammerne af din økonomiske situation.

I denne forbindelse anbefales det at undersøge bedemænd udenfor Gimming, da disse sagtens kan være bedre for dig at samarbejde med – også når det kommer til prisen. Det kan ikke betale sig blot at sammenligne priserne på diverse lokale bedemænd og vælge den billigste, da vedkommende ikke nødvendigvis er den bedste bedemand i din situation.

Det kan dog være svært som pårørende at overskue og sammenligne adskillige bedemænd – især hvis man står overfor mange valgmuligheder. Derfor er Begravelsesguiden klar til at rådgive dig, så valget bliver lettere. Vi har med over 5.000 pårørende vurderet landets bedemænd indenfor service, kompetencer og pris, så vi kan guide dig bedst muligt.

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 26.646 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Mange pårørende brænder fingrene på dårlige bedemænd. Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand.

 4. Undgå prisfælder og spar op til 7.000 kr. på din bedemand

  Det er umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange ser billigere ud end de er. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste.

 5. Bedemand Gimming - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Spinner

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Børn, unge & sorg Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Danmarks lungeforening