Undgå at betale for meget hos bedemanden i Gesten

Selv i samme by kan prisforskelle på helt op til 7000 kr. sagtens forekomme – det er med andre ord ikke usandsynligt, at du skal betale 20.000 kr. hos én bedemand i Gesten, men 13.000 kr. hos en anden på samme gade. Det er dermed vigtigt, at du er godt orienteret, så begravelsen ikke bliver unødigt dyr.

Bedemanden er ikke er den eneste udgift ved en komplet begravelse – der skal typisk købes blomster, gravsten, gravsted, indrykkes dødsannonce med videre, hvorfor prisen ofte ender mellem 30.000 og 50.000 kr. Vores kompetente rådgivere sidder klar med hjælp og rådgivning, når du skal vælge bedemand – dette ganske gratis og uforpligtende naturligvis.

Se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter Afspil

Hver uge tester vi landets bedemænd på pris og kvalitet. Du kan altid ringe til os på 71 71 11 00, så du ikke vælger en forkert bedemand.

Begravelsesguiden anbefaler selvfølgelig kun de bedemænd der lever op til statistiske pris- og kvalitetskrav, og som vi samarbejder med.

Dygtige bedemænd i Gesten til dig

At arrangere en begravelse kan være svært i selv, men mange pårørendes manglende erfaring på området, gør det ikke lettere. Din økonomiske situation og hvilke særlige ønsker du har, er naturligvis vigtige at have med i overvejelserne.

Det må dog frarådes blot at indsamle priserne på diverse lokale bedemænd i Gesten og vælge den billigste, da du kan være uheldig at vælge en bedemand med et blakket ry i branchen. Det kan imidlertid være en god idé at kigge nærmere på bedemænd udenbys, da disse kan være både billigere og bedre til at opfylde netop dine behov.

Med mange valgmuligheder kan det være vanskeligt at beslutte sig og derfor tilbyder vi dig gratis rådgivning. Begravelsesguiden har med over 5.000 pårørende bedømt landets bedemænd ud fra kriterier som service, kompetencer og pris, så vi kan hjælpe dig bedst muligt.

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 26.646 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Mange pårørende brænder fingrene på dårlige bedemænd. Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand.

 4. Undgå prisfælder og spar op til 7.000 kr. på din bedemand

  Det er umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange ser billigere ud end de er. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste.

 5. Bedemand Gesten - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Spinner

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Børn, unge & sorg Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Danmarks lungeforening