Blad Begravelsesguiden.dk

Undgå at betale for meget hos bedemanden i Gershøj

Selv på lokalt plan kan prisforskelle på helt op til 7.000 kr. snildt forekomme – det er derfor ikke usandsynligt, at du skal betale 20.000 kr. hos én bedemand i Gershøj, men 13.000 kr. hos en anden der ligger tæt ved. Det er altså vigtigt, at du er godt orienteret, så begravelsen ikke bliver unødigt dyr.

Bedemanden er ikke er den eneste udgift ved en komplet begravelse – typisk skal der købes blomster, gravsten, gravsted, indrykkes dødsannonce med videre, hvorfor prisen typisk ender mellem 30.000 og 50.000 kr. Vores dygtige rådgivere sidder klar med hjælp og rådgivning, når du skal vælge bedemand – ganske gratis og uforpligtende naturligvis.

Vælg en dygtig bedemand i Gershøj

At arrangere en begravelse kan være svært nok i selv, men mange pårørendes manglende erfaring på området, gør det ikke lettere. Din økonomiske situation og hvilke specifikke ønsker du har, er naturligvis vigtige at have med i overvejelserne.

Det må frarådes blot at indsamle priserne på de lokale bedemænd i Gershøj og vælge den billigste, da du kan være uheldig at vælge en bedemand med et blakket ry. Det kan imidlertid være en god idé at undersøge bedemænd udenbys, da disse kan være både billigere og bedre til at opfylde netop dine behov.

Med mange valgmuligheder kan det være vanskeligt at beslutte sig og derfor tilbyder vi dig gratis rådgivning. Begravelsesguiden har med over 5.000 pårørende bedømt landets bedemænd ud fra kriterier som service, kompetencer og pris, så vi kan hjælpe dig bedst muligt.

  Fire gode råd

  Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

  Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 26.646 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

  Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Mange pårørende brænder fingrene på dårlige bedemænd. Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand.

  Undgå prisfælder og spar op til 7.000 kr. på din bedemand

  Det er umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange ser billigere ud end de er. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste.

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

Find din by
Bedemand Gershøj - Niels Kristian

Ring til os og få
anbefalet en bedemand

71 71 11 00


Vi åbner kl. 8.00

Truspilot

Fremragende

Trustpilot logo

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Børn, unge & sorg Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Danmarks lungeforening