Undgå at betale for meget hos bedemanden i nærheden af dig og omegn

Her på siden vil du se, at prisen på bedemænd og deres ydelser kan variere med op til 7.000 kr. En begravelse der koster 13.000 kr. hos en bedemand i din by, kan nemlig hurtigt koste 20.000 kr. hos en anden bedemand der ligger længere nede af vejen. Det er derfor vigtigt, at du orienterer dig godt, før du vælger en bedemand.

Ud over udgifterne til bedemanden, skal du være opmærksom på at der ofte også kommer en række ekstra udgifter til blomster, gravsten, gravplads og dødsannoncer. En komplet begravelse kan derfor hurtigt løbe op i en samlet udgift på op mod 30.000 kr. til 50.000 kr. Vi råder dig derfor til at ringe og tage en gratis uforpligtende snak med en rådgiver før du ringer til en bedemand.

Hver uge tester vi landets bedemænd på pris og kvalitet. Du kan altid ringe til os på 71 71 11 00, så du ikke vælger en forkert bedemand.

Begravelsesguiden anbefaler selvfølgelig kun de bedemænd der lever op til statistiske pris- og kvalitetskrav, og som vi samarbejder med.

Manglende erfaring koster dyrt

Fordi de fleste pårørende mangler erfaring med at vælge bedemand, indhenter de ofte priser fra flere bedemænd, og vælger på den baggrund, uden at vide om bedemanden har et blakket ry. Derfor opdager de fleste, først sent i forløbet, at bedemanden ikke lever op til forventningerne. Men når skaden er sket, er det for sent at gøre noget ved det. Ved at følge vores råd her på siden, kan du undgå de dårlige situationer. Du kan også ringe og høre hvilken bedemand vi anbefaler i netop din situation.

Udvid din horisont når du vælger bedemand

Det kan være svært for pårørende at vurdere hvilken bedemand der er bedst. Det skyldes at en begravelse er en utrolig kompleks størrelse. Valget af bedemand afhænger blandt andet af din økonomiske situation, dine unikke ønsker og hvad der er bedst til prisen.

Hvad kun de færreste er klar over er, at der kan være mange fordele ved at benytte en udenbys-bedemand, da disse ofte er både bedre og billigere. Dog vil den pårørende altid sidde tilbage med den umulige opgave; at skulle sammenligne forskellige bedemænd på pris og kvalitet.

Derfor rådgiver vi dig gratis, når du skal vælge bedemand. Sammen med mere end 5.000 pårørende, har vi vurderet landets bedemænd på venlighed, kompetencer og pris. Vores rådgivere sidder klar til at hjælpe dig med at vælge den bedemand, som passer bedst til din situation.

Se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter Afspil

Begravelsesguiden anbefaler selvfølgelig kun bedemænd der lever op til vores statistiske pris- og kvalitetskrav, og som vi samarbejder med.

Du kan altid ringe og høre, hvilke bedemænd vi anbefaler i nærheden af dig og omegn på 78 72 16 00.

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 28.284 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand, så du kan være tryg igennem hele forløbet.

 4. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste

  Det kan føles umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange fremstår billigere end de egentlig er. Det er vigtigt at den pris du får passer til din situation.

 5. Bedemand nærheden af dig - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Spinner

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Danmarks lungeforening