Undgå at betale for meget hos bedemanden i Gelsted

Du kan sagtens komme ud for, at én bedemand i Gelsted kan tilbyde dig en pris på 13.000 kr., mens en anden vil have 20.000 kr. for samme arbejde. Med en prisforskel på helt op til 7000 kr., er det vigtigt at du er godt orienteret, så du ikke betaler en unødigt høj pris.

Dette beløb dækker dog kun udgifterne til bedemanden, men hvis du ønsker en komplet begravelse, opstår der typisk yderligere udgifter i form af eksempelvis gravsted, gravsten, køb af blomster, indrykning af dødsannonce med videre. Tilsammen vil disse omkostninger typisk ende i en totalpris mellem 30.000 og 50.000 kr. Du kan nemt komme til at betale mere end højst nødvendigt, så vi opfordrer dig til at ringe til en af vores rådgivere til en snak om din situation – ganske gratis og uforpligtende naturligvis.

Se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter Afspil

Hver uge tester vi landets bedemænd på pris og kvalitet. Du kan altid ringe til os på 71 71 11 00, så du ikke vælger en forkert bedemand.

Begravelsesguiden anbefaler selvfølgelig kun de bedemænd der lever op til statistiske pris- og kvalitetskrav, og som vi samarbejder med.

Din bedemand i Gelsted

Som pårørende kan det være uoverskueligt at sammenligne og vurdere forskellige bedemænd og vurdere hvilken, man er bedst tjent med. Mange ender derfor med blot at vælge den billigste lokale bedemand, men dette kan dog ikke anbefales. Man kan være uheldig at vælge en bedemand, der ikke lever op til forventningerne, hvilket desværre først opdages, når det er for sent.

Vi opfordrer dig imidlertid til at undersøge bedemænd udenfor Gelsted, da disse kan være bedre til at opfylde lige netop dine behov og oven i købet kan vise sig at være billigere.

Det er de færreste pårørende, der har megen erfaring med at vælge bedemand, men dine særlige ønsker for begravelsen og din økonomiske situation påvirker naturligvis, hvem der er bedst for dig. Den helt rigtige bedemand er af stor vigtig, da der er adskillige ting at tage stilling til i forbindelse med en begravelse.

Du kan derfor altid søge gratis råd og vejledning hos Begravelsesguiden, der med mere end 5.000 pårørende har vurderet landets bedemænd indenfor service, kompetencer og pris.

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 26.646 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Mange pårørende brænder fingrene på dårlige bedemænd. Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand.

 4. Undgå prisfælder og spar op til 7.000 kr. på din bedemand

  Det er umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange ser billigere ud end de er. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste.

 5. Bedemand Gelsted - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Spinner

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Børn, unge & sorg Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Danmarks lungeforening