Undgå at betale for meget hos bedemanden i Ganløse

Det er ingen hemmelighed at bedemænds priser kan være ganske varierende, men at der kan være en prisforskel på hele 7000 kr. er det de færreste, der ved. Du kan med andre ord komme ud for, at én bedemand i Ganløse tager 13.000 kr. for sine ydelser, mens en anden sagtens kan tage 20.000 kr. for nøjagtigt samme arbejde. Det er altså vigtigt at være godt orienteret inden du vælger en bedemand.

Du må ikke glemme at tage højde for indkøb af blomster, gravsten, gravsted, indrykning af dødsannonce med videre, når du forsøger at udregne prisen – disse udgifter kommer nemlig udover selve bedemanden. Derfor kan en komplet begravelse snildt ende med at koste et sted mellem 30.000 og 50.000 kr. Vi anbefaler dig derfor at ringe til en af vores kompetente rådgivere, der kan hjælpe dig på rette vej – ganske gratis naturligvis.

Se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter Afspil

Hver uge tester vi landets bedemænd på pris og kvalitet. Du kan altid ringe til os på 71 71 11 00, så du ikke vælger en forkert bedemand.

Begravelsesguiden anbefaler selvfølgelig kun de bedemænd der lever op til statistiske pris- og kvalitetskrav, og som vi samarbejder med.

Din bedemand i Ganløse

Når man skal arrangere en begravelse er der mange ting at tage stilling til og vi forstår udmærket, at det kan føles som en vanskelig opgave. Netop af denne grund er den rette bedemand af stor betydning – valget af denne påvirkes af dine særlige ønsker for begravelsen samt din økonomiske situation.

Du skal være opmærksom på, at der kan være en række fordele forbundet med at kontakte bedemænd udenfor Ganløse, da det vigtigste naturligvis er, at dine ønsker bliver opfyldt bedst muligt – samtidigt kan disse bedemænd være både billigere og bedre for dig. Det kan ikke anbefales blot at sammenligne priserne på de lokale bedemænd og vælge den billigste – desværre er ikke alle bedemænd lige kompetente og en skuffende oplevelse kan ikke gøres om.

Der findes et hav af muligheder og tilbud, når du skal vælge bedemand, men her kan Begravelsesguiden være kompasset, der leder dig i den rigtige retning. Vi har med mere end 5.000 pårørende vurderet landets bedemænd indenfor kompetencer, pris og service, så vi kan hjælpe dig med at finde den helt rette.

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 26.646 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Mange pårørende brænder fingrene på dårlige bedemænd. Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand.

 4. Undgå prisfælder og spar op til 7.000 kr. på din bedemand

  Det er umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange ser billigere ud end de er. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste.

 5. Bedemand Ganløse - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Spinner

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Børn, unge & sorg Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Danmarks lungeforening