Undgå at betale for meget hos bedemanden i Gammel Tølløse og omegn

Der kan være stor forskel i prisen på diverse bedemænd – vores erfaringer viser, at der selv på lokalt plan, kan være store prisforskelle. Det vil altså sige, at det ikke er helt ligegyldigt om du går ind til den første bedemand på gaden, der kræver en pris, når bedemanden rundt om hjørnet måske forlanger en helt anden.

I forlængelse af denne pris til selve bedemanden, skal du regne med ekstra udgifter til blomster, gravsten, gravsted og dødsannonce, hvilket betyder, at en komplet begravelse snildt kan komme til at koste mellem 30.000 og 50.000 kr.
Vi anbefaler dig derfor at ringe til en af vores dygtige rådgivere inden du kontakter en bedemand i Gammel Tølløse og omegn.

Herunder kan du se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter

Begravelsesguiden anbefaler selvfølgelig kun bedemænd der lever op til vores statistiske pris- og kvalitetskrav, og som vi samarbejder med.

Du kan altid ringe og høre, hvilke bedemænd vi anbefaler i Gammel Tølløse og omegn på 71 71 11 00.

Din bedemand i Gammel Tølløse og omegn

Mange pårørende har ikke erfaring med at arrangere en begravelse og det kan være en svær opgave i sig selv, da der er adskillige ting at tage stilling til. Din økonomiske situation og specielle ønsker for begravelsen, er naturligvis vigtige overvejelser at have med i planlægningen, hvorfor den helt rigtige bedemand er vigtig.

Det må frarådes blot at sammenligne priserne på de lokale bedemænd i Gammel Tølløse og omegn og vælge den billigste, da det kan føre til skuffende samarbejde, der ikke kan gøres om, da ikke alle bedemænd er lige kompetente. Det kan derimod være en god idé også at lede efter bedemænd udenbys, da det vigtigste selvfølgelig er at finde den bedemand, der kan opfylde lige netop dine behov.

Jo flere valgmuligheder der er, jo mere uoverskueligt kan det dog virke at beslutte sig - derfor tilbyder Begravelsesguiden dig gratis rådgivning til beslutningen.
 

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 28.284 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand, så du kan være tryg igennem hele forløbet.

 4. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste

  Det kan føles umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange fremstår billigere end de egentlig er. Det er vigtigt at den pris du får passer til din situation.

 5. Bedemand Gammel Tølløse - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Phone71 71 11 00
Spinner

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Danmarks lungeforening