Undgå at betale for meget hos bedemanden i Gammel Rye

Der kan være stor forskel i prisen på diverse bedemænd – vores erfaring viser, at der selv på lokalt plan, kan være en prisforskel på helt op til 7000 kr. Det vil sige, at det ikke er helt ligegyldigt om du går ind til den første bedemand på gaden, der kræver 20.000 kr., når bedemanden lige rundt om hjørnet måske kun forlanger 13.000 kr.

I forlængelse af denne pris til bedemanden, skal du regne med ekstra omkostninger til blomster, gravsten, gravsted og dødsannonce, hvilket betyder, at en komplet begravelse hurtigt kan komme til at koste mellem 30.000 og 50.000 kr.
Vi anbefaler dig derfor at ringe til en af vores rådgivere, inden du kontakter en bedemand i Gammel Rye.

Se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter Afspil

Hver uge tester vi landets bedemænd på pris og kvalitet. Du kan altid ringe til os på 71 71 11 00, så du ikke vælger en forkert bedemand.

Begravelsesguiden anbefaler selvfølgelig kun de bedemænd der lever op til statistiske pris- og kvalitetskrav, og som vi samarbejder med.

Din bedemand i Gammel Rye

Mange pårørende har ikke megen erfaring med at planlægge en begravelse og det kan være en vanskelig opgave i sig selv, da der er adskillige ting at tage stilling til. Din økonomiske situation og særlige ønsker for begravelsen, er naturligvis vigtige overvejelser at have med i planlægningen, hvorfor den helt rigtige bedemand er vigtig.

Det kan ikke anbefales blot at sammenligne priserne på de lokale bedemænd i Gammel Rye og vælge den billigste, da det kan føre til skuffende samarbejde, der ikke kan gøres om, da ikke alle bedemænd er lige dygtige. Det kan derimod være en fordel for dig også at lede efter bedemænd udenbys, da det vigtigste selvfølgelig er at finde den bedemand, der kan opfylde lige netop dine behov.

Jo flere valgmuligheder der er, jo mere uoverskueligt kan det dog virke at beslutte sig - derfor tilbyder Begravelsesguiden dig gratis rådgivning til beslutningen.
Vi har med over 2000 pårørende bedømt bedemænd i hele landet ud fra kriterier som service, kompetencer og pris, for at sikre dig den bedst mulige bedemand.

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 26.646 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Mange pårørende brænder fingrene på dårlige bedemænd. Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand.

 4. Undgå prisfælder og spar op til 7.000 kr. på din bedemand

  Det er umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange ser billigere ud end de er. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste.

 5. Bedemand Gammel Rye - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Spinner

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Børn, unge & sorg Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Danmarks lungeforening