Undgå at betale for meget hos bedemanden i Gårslev og omegn

Priser hos forskellige bedemænd kan være meget varierende. Med stor prisforskel, er det naturligvis vigtigt, at du orienterer dig godt inden du tager en beslutning, så du får mest muligt for dine penge.

Udover beløbet til selve bedemanden opstår der typisk yderligere udgifter ved indkøb af blomster, gravsten, gravsted, dødsannonce med mere. Det betyder, at prisen hurtigt kan ende mellem 30.000 og 50.000 kr. Vi kan derfor anbefale dig at ringe til en af vores hjælpsomme rådgivere til en gratis og uforpligtende snak om dine behov.

Se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter Afspil

Begravelsesguiden anbefaler selvfølgelig kun bedemænd der lever op til vores statistiske pris- og kvalitetskrav, og som vi samarbejder med.

Du kan altid ringe og høre, hvilke bedemænd vi anbefaler i Gårslev og omegn på 78 72 16 00.

Din bedemand i Gårslev og omegn

De færreste pårørende har erfaring med at arrangere en begravelse og det kan være en vanskelig opgave i sig selv, da der er mange ting at tage stilling til. Hvad du vil betale for begravelsen og dine særlige ønsker i den forbindelse, er naturligvis vigtige overvejelser at have med i planlægningen.

Det kan dog ikke anbefales blot at sammenligne priserne på de lokale bedemænd i Gårslev og vælge den billigste, da den pågældende bedemand ikke nødvendigvis er den mest kvalificerede til din netop situation. Det kan derimod være en fordel at lede efter bedemænd udenbys, da disse kan være både billigere og bedre for dig.

Med mange valgmuligheder og forskellige priser kan det dog være vanskeligt at vælge en bedemand, hvorfor vi tilbyder dig gratis rådgivning her hos Begravelsesguiden så du kan finde en bedemand, som lever op til dine behov.

Fire gode råd

  1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

    Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

  2. Undersøg mulighederne for tilskud

    Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 28.284 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

  3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

    Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand, så du kan være tryg igennem hele forløbet.

  4. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste

    Det kan føles umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange fremstår billigere end de egentlig er. Det er vigtigt at den pris du får passer til din situation.

  5. Bedemand Gårslev - Niels

    Vil du have flere råd?

    Ring og få anbefalet en bedemand

    71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Spinner

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Danmarks lungeforening