Undgå at betale for meget hos bedemanden i Fur

Priserne på bedemænd i Fur kan være vidt forskellige – Begravelsesguidens erfaringer viser nemlig, at prisforskellen kan være helt op til 7000 kr. Det kan dermed betyde, at du hos den ene bedemand skal betale 20.000 kr., mens en anden på samme gade kan gøre samme arbejde for blot 13.000 kr.

Herudover kommer der typisk en række ekstra udgifter i forbindelse med indkøb af blomster, gravsten, gravplads, dødsannonce med videre, hvilket du ikke må glemme at tage højde for. Med disse ekstra udgifter kan en komplet begravelse hurtigt komme til at koste mellem 30.000 og 50.000 kr. Afsked med afdøde kan blive unødigt dyr, hvis ikke du er opmærksom. Vi anbefaler dig derfor at ringe til en af vores hjælpsomme rådgivere til en gratis og uforpligtende snak, så vi kan hjælpe dig med at vælge den helt rigtige bedemand.

Se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter Afspil

Hver uge tester vi landets bedemænd på pris og kvalitet. Du kan altid ringe til os på 71 71 11 00, så du ikke vælger en forkert bedemand.

Begravelsesguiden anbefaler selvfølgelig kun de bedemænd der lever op til statistiske pris- og kvalitetskrav, og som vi samarbejder med.

Din bedemand i Fur

Når man som pårørende ikke har erfaring med at vælge bedemand kan det hurtigt føles som en vanskelig opgave – dog er det af stor betydning at finde den helt rette bedemand. Begravelsesguiden har med over 5.000 pårørende vurderet landets bedemænd indenfor blandt andet service, kompetencer og pris, så vi kan anbefale dig en god bedemand i Funder Kirkeby og omegn til en fair pris.

Dine specielle ønsker for begravelsen er selvfølgelig af stor betydning, men også din økonomiske situation spiller ind på valget af bedemand. Dog kan det ikke anbefales blot at sammenligne priserne på de lokale bedemænd og vælge den billigste, da ikke alle bedemænd er lige kompetente. Man kan være uheldig at vælge en med et blakket ry, der ikke lever op til forventningerne.

Derimod kan det være en god idé at lede efter bedemænd udenfor Fur, da disse kan vise sig at være bedre i lige netop din situation og oven i købet være billigere. Mange valgmuligheder kan dog gøre valget endnu sværere, men her er Begravelsesguiden klar til at rådgive dig, når du har brug for det.

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 26.646 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Mange pårørende brænder fingrene på dårlige bedemænd. Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand.

 4. Undgå prisfælder og spar op til 7.000 kr. på din bedemand

  Det er umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange ser billigere ud end de er. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste.

 5. Bedemand Fur - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Spinner

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Børn, unge & sorg Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Danmarks lungeforening