Undgå at betale for meget hos bedemanden i Funder Kirkeby

Bedemænds priser i Funder Kirkeby kan være vidt forskellige – Begravelsesguidens erfaringer viser, at prisforskellen kan være helt op til 7000 kr. i samme by. Det kan dermed betyde, at du hos én bedemand skal betale 20.000 kr., mens en anden kan udføre samme arbejde for 13.000 kr.

Herudover kommer der ofte udgifter til indkøb af blomster, gravsten, gravplads, dødsannonce med videre, hvilket du ikke må glemme at tage højde for. Med disse ekstra udgifter kan en komplet begravelse nemt ende med at koste mellem 30.000 og 50.000 kr. Afsked med afdøde kan hurtigt blive unødigt dyr, hvis ikke du er opmærksom. Vi anbefaler dig derfor at ringe til en af vores dygtige rådgivere til en gratis og uforpligtende snak, så vi kan hjælpe dig med at finde den helt rigtige bedemand.

Se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter Afspil

Hver uge tester vi landets bedemænd på pris og kvalitet. Du kan altid ringe til os på 71 71 11 00, så du ikke vælger en forkert bedemand.

Begravelsesguiden anbefaler selvfølgelig kun de bedemænd der lever op til statistiske pris- og kvalitetskrav, og som vi samarbejder med.

Din bedemand i Funder Kirkeby

Når man som pårørende ikke har erfaring med at vurdere og vælge bedemænd kan det hurtigt føles som en svær opgave – dog er det vigtgt at finde den rette bedemand. Begravelsesguiden har derfor med mere end 5.000 pårørende vurderet landets bedemænd indenfor blandt andet service, kompetencer og pris, så vi kan anbefale dig bedemand i Funder Kirkeby og omegn der bedst matcher dine behov.

Dine særlige ønsker for begravelsen er naturligvis vigtige, men også din økonomiske situation spiller ind på valget af bedemand. Det kan dog ikke anbefales blot at sammenligne priserne på de lokale bedemænd og vælge den billigste, da ikke alle bedemænd er lige kompetente. Man kan være uheldig at vælge en med et dårligt ry i branchen, der ikke lever op til forventningerne.

Derimod kan det være fordelagtigt at lede efter bedemænd udenfor Funder Kirkeby, da disse kan vise sig at være bedre for dig og oven i købet være billigere. Mange valgmuligheder kan dog gøre valget endnu sværere, men her er Begravelsesguiden klar til at rådgive dig, når du har brug for det.

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 26.646 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Mange pårørende brænder fingrene på dårlige bedemænd. Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand.

 4. Undgå prisfælder og spar op til 7.000 kr. på din bedemand

  Det er umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange ser billigere ud end de er. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste.

 5. Bedemand Funder Kirkeby - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Spinner

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Børn, unge & sorg Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Danmarks lungeforening