Undgå at betale for meget hos bedemanden i Frøslev

Begravelsesguidens erfaringer viser, at der selv i samme by kan være store prisforskelle på bedemænd – du kan altså komme ud for, at én bedemand i Frøslev vil forlange 20.000 kr., hvor en anden vil tilbyde dig en pris på 13.000 kr. For ikke at betale en unødig høj pris, opfordrer vi dig til at være godt orienteret inden du beslutter dig.

Du skal derudover huske på, at der ofte opstår yderligere udgifter ved indkøb af blomster, gravsted, gravplads og dødsannonce. Du skal derfor ikke blive overrasket hvis en komplet begravelse ender i et prisleje mellem 30.000 kr. og 50.000 kr. Med et beløb i den størrelsesorden og så betydningsfuld en begivenhed, anbefaler vi dig at ringe til en af vores rådgivere til en gratis og uforpligtende snak om dine behov, inden du træffer en beslutning.

Se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter Afspil

Hver uge tester vi landets bedemænd på pris og kvalitet. Du kan altid ringe til os på 71 71 11 00, så du ikke vælger en forkert bedemand.

Begravelsesguiden anbefaler selvfølgelig kun de bedemænd der lever op til statistiske pris- og kvalitetskrav, og som vi samarbejder med.

Dygtig bedemand i Frøslev og omegn

Der er adskillige ting at tage stilling til i forbindelse med en begravelse, hvilket gør det til en kompleks størrelse at arrangere. Det er ikke mange pårørende der har erfaring med at vælge bedemænd – dette betyder ofte, at de blot indsamler og sammenligner priserne på diverse lokale bedemænd og ringer til den billigste, men dette kan vi ikke anbefale. Man kan uvidende komme til at vælge en bedemand med et dårligt ry i branchen og dermed ende med et utilfredsstillende samarbejde omkring begravelsen.

Du skal derfor være opmærksom på, at der kan være en god idé at undersøge bedemænd udenfor Frøslev, da disse kan være bedre til at opfylde dine unikke ønsker og samtidig også være billigere.

Det kan dog være svært at overskue mange forskellige bedemænd og vurdere deres tilbud – derfor er Begravelsesguiden klar til at hjælpe dig, når behovet opstår. Med over 5.000 pårørende har vi vurderet landets bedemænd indenfor pris, service og kompetencer, så vi kan hjælpe med at finde den helt rigtige bedemand til dig.

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 26.646 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Mange pårørende brænder fingrene på dårlige bedemænd. Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand.

 4. Undgå prisfælder og spar op til 7.000 kr. på din bedemand

  Det er umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange ser billigere ud end de er. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste.

 5. Bedemand Frøslev - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Spinner

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Børn, unge & sorg Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Danmarks lungeforening