Undgå at betale for meget hos bedemanden i Frifelt

Hvad en bedemand kræver for sit arbejde kan være meget forskelligt – den ene kan måske tilbyde en pris på 13.000 kr., mens en anden vil kræve 20.000 kr. for samme arbejde. En prisforskel på hele 7000 kr. i samme by er ikke uset, hvorfor du skal være godt orienteret inden du vælger en bedemand i Frifelt, der nemt kan blive unødigt dyr.

I forbindelse med en komplet begravelse skal du huske på de ekstra udgifter, der kommer udover bedemanden. Der skal typisk købes blomster, gravsten, gravsted, indrykkes dødsannonce med videre, hvilket medfører, at prisen hurtigt kan ende et sted mellem 30.000 og 50.000 kr. Vi anbefaler dig at ringe til en af vores kompetente rådgivere, så vi kan hjælpe dig med at finde den bedste bedemand.

Se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter Afspil

Hver uge tester vi landets bedemænd på pris og kvalitet. Du kan altid ringe til os på 71 71 11 00, så du ikke vælger en forkert bedemand.

Begravelsesguiden anbefaler selvfølgelig kun de bedemænd der lever op til statistiske pris- og kvalitetskrav, og som vi samarbejder med.

Hvilken bedemand i Frifelt er den rette for dig?

En begravelse er tit kompliceret at arrangere, da der er adskillige ting at tage højde for, når man vil sikre den bedst mulige afsked med afdøde. Som pårørende uden erfaring på området, kan det føles som en uoverskuelig opgave at vurdere diverse bedemænds kvaliteter. Det kan derfor være fristende blot at se på hvilken bedemand i Frifelt, der er den billigste, men det kan desværre føre til en skuffende oplevelse, hvis bedemanden ikke lever op til forventningerne.

Du kan imidlertid med fordel lede efter bedemænd udenfor Frifelt, da det vigtigste naturligvis er at få opfyldt lige netop dine specielle ønsker indenfor rammerne af din økonomiske situation.

Det kan være vanskeligt at skulle vælge bedemand og derfor er vi altid klar til at hjælpe dig – vi har sammen med over 5.000 pårørende undersøgt landets bedemænd indenfor kvaliteter som service, kompetencer og pris og føler os dermed godt klædt på til at hjælpe dig.

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 26.646 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Mange pårørende brænder fingrene på dårlige bedemænd. Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand.

 4. Undgå prisfælder og spar op til 7.000 kr. på din bedemand

  Det er umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange ser billigere ud end de er. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste.

 5. Bedemand Frifelt - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Spinner

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Børn, unge & sorg Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Danmarks lungeforening