Undgå at betale for meget hos bedemanden i Frederikshavn

Det er faktisk de færreste, der er klar over det, men prisforskellen mellem diverse begravelsesforretninger kan være på helt op til 7.000 kr. Du kan sagtens komme ud for at betale 20.000 kr. hos en given bedemand, hvor bedemanden lige rundt om hjørnet kunne have givet dig samme ydelse for en 30 % lavere pris. Det er derfor anbefalelsesværdigt at tjekke priserne hos adskillige bedemænd i Frederikshavn, før du beslutter dig for én. Ring eventuelt til en af vores rådgivere inden, og så kan vi sammen finde en god løsning til dig.

Se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter Afspil

Hver uge tester vi landets bedemænd på pris og kvalitet. Du kan altid ringe til os på 71 71 11 00, så du ikke vælger en forkert bedemand.

Begravelsesguiden anbefaler selvfølgelig kun de bedemænd der lever op til statistiske pris- og kvalitetskrav, og som vi samarbejder med.

Hvordan finder du ud af, hvilken bedemand der passer til dig?

Du bør altid tænke på, hvilke økonomiske rammer du har, og hvilke konkrete ønsker du har, når du står over for at skulle finde den rette bedemand.

Som pårørende kan det være en uoverskuelig opgave at skulle til at vurdere forskellige bedemænd, og derfor vælger mange udelukkende til og fra på baggrund af prisen. Problematikken i dette kan være, at du ender op med en bedemand, der ikke ender med at tilgodese dine ønsker. I en sådan situation er der ikke meget at gøre, når skaden først er sket.

Yderligere skal du ligeledes tænke på, om du kun vil søge efter en bedemand i Frederikshavn, eller om der kunne ligge en bedre løsning i omegnen. Du vil nemlig i visse tilfælde kunne finde en bedemand i en anden by, som ikke blot er billigere, men som også kan tilgodese dine behov bedre. For mange pårørende virker det som en uoverskuelig situation, og derfor tilbyder vi vores hjælp helt gratis.

Vores rådgivere sidder klar ved telefonerne, hvis du ønsker at få hjælp til at finde en dygtig bedemand. Begravelsesguiden har i samvirke med mere end 5.000 pårørende vurderet bedemænd over hele Danmark inden for bedømmelseskriterierne venlighed, kompetencer og pris. Vi har således en god indsigt i, hvad de forskellige bedemænd i Frederikshavn kan tilbyde dig af pris og kvalitet. Er du i den mindste tvivl om, hvilken bedemand du skal hyre? Så tøv ikke med at ringe os op.

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 26.646 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Mange pårørende brænder fingrene på dårlige bedemænd. Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand.

 4. Undgå prisfælder og spar op til 7.000 kr. på din bedemand

  Det er umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange ser billigere ud end de er. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste.

 5. Bedemand Frederikshavn - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Spinner

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Børn, unge & sorg Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Danmarks lungeforening