Undgå at betale for meget hos bedemanden i Frederiksberg og omegn

Selv på Frederiksberg og i byerne omkring, kan man møde store prisforskelle på bedemændene. Det er derfor vigtigt at være godt orienteret om hvad det koster at gå til bedemanden.

Når du skal beslutte dig for, hvilken bedemand på Frederiksberg, du skal benytte, er det vigtigt, at du er godt forberedt på, hvad det er for et valg du står overfor. Det kan have store konsekvenser for dig og andre pårørende, hvis du ender med at træffe et uhensigtsmæssigt valg og bliver ‘fanget’ i et forløb med en bedemand, der enten har uforholdsmæssigt høje priser eller ikke kan leve op til dine ønsker og forventninger.

Prisen for en bedemands ydelser til en bisættelse eller begravelse på Frederiksberg og omegn kan variere med mange tusinde kroner. Derfor skal du være på vagt og sørge for at undersøge markedet, så du sikrer dig, at du finder den bedste bedemand for dig.

Begravelsesguiden kan hjælpe dig med gratis og uforpligtende rådgivning, hvis du er i tvivl om, hvilken bedemand på Frederiksberg, du bør vælge.

Herunder kan du se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter

Begravelsesguiden anbefaler selvfølgelig kun bedemænd der lever op til vores statistiske pris- og kvalitetskrav, og som vi samarbejder med.

Du kan altid ringe og høre, hvilke bedemænd vi anbefaler i Frederiksberg og omegn på 71 71 11 00.

Hvilken bedemand på Frederiksberg og omegn er den rette for dig?

Når du skal finde ud af, hvilken bedemand, der vil være mest hensigtsmæssig i netop din situation, er der nogle ting, du bør have for øje. Du bør først og fremmest tage udgangspunkt i, hvad din økonomi tillader og herefter have øje for de eventuelle specifikke ønsker som du eller andre pårørende har til bisættelsen eller begravelsen.

En af de helt store udfordringer er, at mange pårørende har meget begrænset erfaring, hvad angår at arrangere et begravelsesforløb - derfor kommer en del pårørende til at vælge ‘den første, den bedste’ for derefter at være låst i et forløb med en bedemand, der har et blakket ry. Dette vil kunne resultere i, at den valgte bedemand ikke opfylder jeres behov fyldestgørende. Når dette går op for dig, er det ofte for sent at gøre noget ved det.

Du bør desuden overveje ikke udelukkende at søge efter bedemænd på Frederiksberg. Hvis du udvider søgningen til nogle af de nærliggende københavnske bydele, kan du muligvis finde en bedemand, der både er billigere og derudover passer bedre til netop dine behov.

For rigtig mange kan dette marked virke både uoverskueligt og uigennemskueligt. Derfor tilbyder vi på Begravelsesguiden gratis vejledning, når du har brug for at finde en bedemand. Vi har afvejet bedemænd over hele landet inden for kriterierne venlighed, kompetencer, service og selvfølgelig pris. Vi er derfor rigtig godt rustet til at vejlede dig om bedemændene på Frederiksberg og omegn.

Skal begravelsen foregå i kirken eller uden om kirken?

Når du skal igang med planlægningen af selve bisættelses-/begravelsesceremonien, skal du først om fremmest have klargjort, hvorvidt den afdøde var medlem af den danske folkekirke eller ej. Hvis man ikke er medlem af folkekirken, kan man nemlig ikke få en kirkelig begravelse - man kan dog stadig uden problemer få et gravsted på en kirkegård på Frederiksberg.

Hvis ceremonien skal holdes uden præst og kirke, er der mange andre smukke måder, hvorpå man kan tage den sidste afsked med afdøde. Man kan i langt de fleste kapeller få lov til at holde en ceremoni uanset, om man ønsker kirkelig indblanding eller ej og uanset, om man er medlem af folkekirken - dette kunne for eksempel være en af Søndermark Kapels sale. Man kan også vælge at holde en ceremoni i eget eller den afdødes hjem. Hvis der er tale om en bisættelse, kan man også vælge at vente med at holde en højtidelighed indtil urnen skal nedsættes på en kirkegård eller asken skal spredes over havet - kun fantasien sætter grænser. Hvis ikke man har en præst som ceremonileder, kan man eventuelt selv stå for at holde tale m.v. til ceremonien. Man kan også altid bede sin bedemand at holde en tale eller alternativt hjælpe med at finde en helt tredje part, der kan gøre det.

Hvis man ønsker en traditionel, kirkelig ceremoni, skal denne som udgangspunkt holdes i en kirke, der ligger i det sogn som afdøde tilhørte - hvis du ikke ved, hvilket sogn den afdøde hørte til, kan du slå det op på www.sogn.dk

Ring til Begravelsesguiden

Hvis du har behov for eller lyst til yderligere rådgivning til valg af bedemand og vil høre, hvem vi kan anbefale på Frederiksberg, så kan du altid ringe til os på telefon. Vi sidder klar til at hjælpe alle ugens dage - også i weekenden.

Vores konsulenter tester bedemændene løbende, således at vi altid har et overblik over, hvilke bedemænd, der er anbefalelsesværdige.

Fire gode råd

  1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

    Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

  2. Undersøg mulighederne for tilskud

    Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 28.284 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

  3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

    Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand, så du kan være tryg igennem hele forløbet.

  4. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste

    Det kan føles umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange fremstår billigere end de egentlig er. Det er vigtigt at den pris du får passer til din situation.

  5. Bedemand Frederiksberg - Niels

    Vil du have flere råd?

    Ring og få anbefalet en bedemand

    71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Phone71 71 11 00
Spinner

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Min Advokat