Undgå at betale for meget hos bedemanden i Fredericia

Vores undersøgelser af landets begravelsesforretninger har vist, at prisforskellen på to forskellige bedemænd kan ligge på helt op til 7.000 kr. Du kan altså komme ud for at betale en stor overpris uden grund, hvis du ikke undersøger markedet i Fredericia grundigt. Ring endelig til en af vores rådgivere, hvis du vil forhøre dig om, hvilken bedemand du vil kunne drage mest fordel af i din situation.

Se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter Afspil

Hver uge tester vi landets bedemænd på pris og kvalitet. Du kan altid ringe til os på 71 71 11 00, så du ikke vælger en forkert bedemand.

Begravelsesguiden anbefaler selvfølgelig kun de bedemænd der lever op til statistiske pris- og kvalitetskrav, og som vi samarbejder med.

Hvilken bedemand vil passe bedst til din situation?

Umiddelbart kan det virke som en uoverskuelig opgave at skulle finde den rette bedemand til dit behov, da der er flere faktorer, som spiller ind. Inden du indleder din søgning efter en bedemand, bør du blandt andet tænke over din økonomiske situation og de specifikke behov, du måtte have i henhold til afdødes sidste vilje.

Mange begår den fejl, at de ikke tænker over, at nogle bedemænd har mindre gode ry end andre. Du kan komme ud for det uheldige scenarie, at din valgte bedemand ikke leverer de ydelser, du havde forventet, og når du indser dette, er skaden ofte allerede sket.

Du bør yderligere overveje tanken om, hvorvidt det kunne være mest hensigtsmæssigt at hyre en bedemand fra en anden by. Sommetider vil dette både kunne spare dig penge, såvel som det vil kunne give dig en bedemand, der måske passer bedre til dig. Det er ikke nemt at gennemskue markedet, men det er der heldigvis råd for.

Vi sidder nemlig klar til at rådgive dig gratis over telefonen, når du har brug for det. I samvirke med mere end 5.000 pårørende har vi udarbejdet vurderinger af bedemænd landet over ud fra tre væsentlige kriterier: venlighed, kompetence og pris. Er du usikker på, hvilken bedemand i Fredericia, som vil være den rigtige for dig, så tag vores rådgivere med på råd.

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 26.646 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Mange pårørende brænder fingrene på dårlige bedemænd. Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand.

 4. Undgå prisfælder og spar op til 7.000 kr. på din bedemand

  Det er umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange ser billigere ud end de er. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste.

 5. Bedemand Fredericia - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Spinner

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Børn, unge & sorg Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Danmarks lungeforening