Vælg den rigtige bedemand i Fredericia, og undgå at betale for meget.

Hvordan sikrer man en smuk afsked med sin kære, uden at det kommer til at koste en formue? Det spørgsmål hjælper vi dig med at besvare her i artiklen, og giver dig gode råd, både til valg af bedemand og til at gøre ceremonien unik.

Se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter Afspil

Hver uge tester vi landets bedemænd på pris og kvalitet. Du kan altid ringe til os på 71 71 11 00, så du ikke vælger en forkert bedemand.

Begravelsesguiden anbefaler selvfølgelig kun de bedemænd der lever op til statistiske pris- og kvalitetskrav, og som vi samarbejder med.

Hvad koster bedemanden i 7000 Fredericia?

Det spørgsmål vi hyppigst hører er, hvor meget en bedemand i Fredericia koster. Et spørgsmål, som kræver en dybere forklaring. Dette skyldes, at priserne på bedemændene varierer markant alt afhængig af, hvilken bedemand man benytter sig af. Parametre som bedemandens placering spiller en vigtig rolle, da husleje og antallet af kunder spiller ind på bedemandens prissætning. Af denne årsag er det vigtigt at forberede sig, og undersøge udvalget af bedemænd inden man tager kontakt.

Men hvad er det man skal være opmærksom på? Bedemændenes priser på hver enkelt ydelse varierer meget, det er derfor vigtigt at få udarbejdet et komplet prisoverslag inden man indgår et samarbejde. Den samlet pris for et forløb i Fredericia kan lyde på kr. 13.000,- det ene sted, og kr. 20.000,- det andet.

Man skal også overveje, hvilke bedømmelser andre pårørende har givet den pågældende bedemand. Pårørendes bedømmelser på bl.a. Trustpilot hjælper til at danne et indtryk af bedemanden og eventuelt skabe tryghed i valget. Hos Begravelsesguiden er priser og bedømmelser blot nogle er af parametre, som vi undersøger og tester inden vi kan anbefale en bedemand til pårørende.

Sådan finder du en god bedemand i Fredericia

Fredericia tilbyder flere bedemænd som både adskiller sig på pris, service, bedømmelser mm. Disse elementer er, som tidligere adresseret, vigtige at tage til overvejelse. Begravelsesguiden har et længere sæt af krav som vi stiller for, at bedemanden kan anbefales (Læs: https://www.begravelsesguiden.dk/om-os/saadan-godkender-vi-bedemaendene). Af denne årsag søger vi geografisk bredere og nøjes derfor ikke kun med at undersøge bedemændene i Fredericia, men også dem i nabobyen. Med denne tilgangsvinkel sørger Begravelsesguiden for, at pårørende opnår det bedst mulige forløb hos bedemanden.

En unik ceremoni

Byen Fredericia har en unik historie og massere af seværdigheder, som skaber en hel unik stemning i byen. Fredericia blev grundlagt i 1600-tallet på baggrund af Europas mange krige. I den forbindelse skulle forsvaret i Jylland styrkes og derfor blev Fredericia anlagt som en fæstning. Sidenhen har Fredericia udviklet sig fra en fæstningsby til en by med mange historiske og kulturelle seværdigheder såsom Fredericia Teater, Christians Kirken, Trinitatis Kirken, Sankt Michaelis Kirken osv. Men hvordan kan du implementere dette i ceremonien? Når man skal tage afsked med sin kære kan byen omgivelser nemlig være en god idé at inddrage. 

Musik og sang

Salmer og sang under en ceremoni skaber en stemning af samhørighed omkring afdøde. Hvis afdøde har en helt speciel tilknytning til byen Fredericia kunne det være en god idé at vælge nogle samler som omhandler Fredericia og dens historie.

Kirke

Fredericias kirker har alle sin egen unikke historie både for byens tilværelse, men sikkert også for afdøde. Kirker såsom Sankt Michaelis Kirken samt Trinitatis Kirken er nogle af de ældste kirker i Fredericia. Man kunne undersøge kirkens historik, og ud fra den, vælge en lokation efter ceremonien, som afspejler sig kirkens historie. Dette kunne eksempelvis være en gåtur ned til Fredericias volde med familien og venner.

Dette er blot nogle eksempler på, hvordan man kan gøre afskeden med afdøde unik i forhold til byens historie. Endvidere kan man forhører bedemanden eller præsten om nogle historiske eller kulturelle elementer, som også kunne inddrages under eller efter ceremonien.

Vores eksperter sidder klar til at hjælpe

Begravelsesguiden har i samarbejde med mere end 5.000 pårørende testet og anmeldt bedemænd på parametre som pris, kompetencer og venlighed - vi sidder klar ved telefonerne til at rådgive dig, der står og skal til at kontakte en bedemand. 

Du kan ringe til os alle ugens dage og få gratis og uforpligtende rådgivning. Så kan vi hjælpe dig med at finde den bedemand, der passer bedst til din situation.

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 26.646 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Mange pårørende brænder fingrene på dårlige bedemænd. Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand.

 4. Undgå prisfælder og spar op til 7.000 kr. på din bedemand

  Det er umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange ser billigere ud end de er. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste.

 5. Bedemand Fredericia - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Spinner

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Børn, unge & sorg Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Danmarks lungeforening