Undgå at betale for meget hos bedemanden i Fole

Hvad en bedemand opkræver for sit arbejde, kan variere meget – den ene kan tilbyde dig en pris på 13.000 kr., mens den anden vil have 20.000 kr. for præcist samme ydelser. En prisforskel på helt op til 7000 kr. er ikke uset i samme by, hvorfor du skal være godt orienteret, inden du vælger din bedemand i Fole.

Hvis du planlægger en komplet begravelse, skal du huske på de ekstra udgifter, der ofte opstår udover selve bedemanden. Typisk skal der købes blomster, gravsten, gravsted, indrykkes dødsannonce med videre, hvilket medfører, at prisen hurtigt kan løbe op mellem 30.000 og 50.000 kr. Vi anbefaler dig at ringe til en af vores hjælpsomme rådgivere ganske gratis og uforpligtende, så vi kan guide dig i retning af den bedste bedemand i lige netop din situation.

Se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter Afspil

Hver uge tester vi landets bedemænd på pris og kvalitet. Du kan altid ringe til os på 71 71 11 00, så du ikke vælger en forkert bedemand.

Begravelsesguiden anbefaler selvfølgelig kun de bedemænd der lever op til statistiske pris- og kvalitetskrav, og som vi samarbejder med.

Din bedemand i Fole

Vi forstår udmærket, at det kan være vanskeligt at vælge bedemand – dette gøres ikke lettere af, at kun de færreste pårørende har erfaring på området. Mange ender derfor med blot at indsamle og sammenligne priserne på de lokale bedemænd og vælge den billigste, da det virker som en hurtig og nem løsning. Dog må dette frarådes da det desværre føre til, at man uvidende vælger en bedemand med et blakket ry i branchen.

Hvilken bedemand du er bedst tjent med, kommer naturligvis an på hvilke unikke ønsker du har for begravelsen samt hvad du ønsker at betale. Du skal desuden være opmærksom på, at bedemænd udenfor Fole kan være værd at kigge nærmere på – disse kan nemlig vise sig at være både billigere og bedre til at opfylde netop dine behov.

Står man overfor adskillige valgmuligheder, der er svære at sammenligne, kan det virke uoverskueligt at finde frem til den helt rigtige bedemand, men Begravelsesguiden klar til at rådgive dig. Med over 5.000 pårørende har vi vurderet bedemænd i hele Danmark indenfor service, pris og kompetencer, så vi kan hjælpe dig med at finde den rette.

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 26.646 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Mange pårørende brænder fingrene på dårlige bedemænd. Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand.

 4. Undgå prisfælder og spar op til 7.000 kr. på din bedemand

  Det er umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange ser billigere ud end de er. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste.

 5. Bedemand Fole - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Spinner

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Børn, unge & sorg Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Danmarks lungeforening