Undgå at betale for meget hos bedemanden i Føllenslev

Bedemænd kan have temmelig forskellige priser – hvad den ene kræver 20.000 kr. for, kan en anden måske tilbyde dig til blot 13.000 kr. Med en prisforskel på helt op til 7000 kr. er det vigtigt, at du er godt orienteret, så begravelsen ikke bliver dyrere end højst nødvendigt.

Indkøb af blomster, gravsted, gravsten, indrykning af dødsannonce og hvad der ellers hører til en komplet begravelse, er udgifter, der opstår udover prisen til selve bedemanden. Du skal derfor regne med at begravelsen kommer til at koste mellem 30.000 og 50.000 kr. Vores rådgivere er klar til at besvare dine spørgsmål og rådgive dig omkring valget af bedemand i Føllenslev og omegn, når du har brug for det.

Se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter Afspil

Hver uge tester vi landets bedemænd på pris og kvalitet. Du kan altid ringe til os på 71 71 11 00, så du ikke vælger en forkert bedemand.

Begravelsesguiden anbefaler selvfølgelig kun de bedemænd der lever op til statistiske pris- og kvalitetskrav, og som vi samarbejder med.

Hvilken bedemand i Føllenslev skal du vælge?

En begravelse kan være en kompleks ting at skulle arrangere og det er de færreste pårørende, der har erfaring på området. Hvilken bedemand, der er bedst for dig, kommer naturligvis an på din økonomiske situation, unikke ønsker og hvad der er bedst til prisen.

Det kan virke som den nemmeste løsning blot at sammenligne priserne på diverse lokale bedemænd i Føllenslev og ringe til den billigste, men dette kan desværre medføre at du, helt udvidende, vælger en bedemand med et dårligt ry i branchen. Det kan imidlertid være en god idé at kigge nærmere på bedemænd udenfor Føllenslev, da disse både kan være både billigere og bedre i stand til at opfylde lige netop dine behov. Vælger man en forkert bedemand, kan det føre til en skuffende oplevelse, der ikke kan gøres om – derfor kan det som pårørende føles som en stor og svær opgave at tage på sig.

Du kan derfor altid ringe til Begravelsesguiden til gratis rådgivning – vi er her for at gøre det nemmere for dig. Med over 5.000 pårørende har vi bedømt landets bedemænd indenfor service, kompetencer og pris, for at finde en kompetent bedemand der matcher netop dig og din situation.

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 26.646 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Mange pårørende brænder fingrene på dårlige bedemænd. Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand.

 4. Undgå prisfælder og spar op til 7.000 kr. på din bedemand

  Det er umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange ser billigere ud end de er. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste.

 5. Bedemand Føllenslev - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Spinner

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Børn, unge & sorg Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Danmarks lungeforening