Undgå at betale for meget hos bedemanden i Flemming

Bedemænds priser kan være meget forskellige – så forskellige, at du ikke skal blive overrasket over at møde en prisforskel på hele 7000 kr. i selv samme by. Dette betyder altså, at én bedemand i Flemming kan forlange 20.000 kr., mens en anden vil udføre samme arbejde, men for 13.000 kr. Derfor skal du være godt orienteret inden du træffer en beslutning, der kan blive unødigt dyr.

Hvis du planlægger en komplet begravelse, skal du være opmærksom på de ekstra udgifter, der typisk opstår udover selve bedemanden. Der skal eksempelvis købes blomster, gravsted, gravsten, indrykkes dødsannonce med videre. Derfor kan prisen hurtigt ende mellem 30.000 og 50.000 kr. Vi anbefaler dig derfor at ringe til en af vores rådgivere, der er klar til at hjælpe dig, så du får det bedst mulige samarbejde omkring begravelsen med en dygtig bedemand.

Se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter Afspil

Hver uge tester vi landets bedemænd på pris og kvalitet. Du kan altid ringe til os på 71 71 11 00, så du ikke vælger en forkert bedemand.

Begravelsesguiden anbefaler selvfølgelig kun de bedemænd der lever op til statistiske pris- og kvalitetskrav, og som vi samarbejder med.

Din bedemand i Flemming

Når man som pårørende ikke har erfaring med at vælge bedemand, kan det være fristende blot at indsamle og sammenligne priserne på de lokale og vælge den billigste. Dog kan det være en rigtig god idé også at undersøge bedemænd udenfor Flemming, da de lokale ikke nødvendigvis er de bedste i lige netop din situation.

Din bedemand skal naturligvis kunne opfylde dine unikke ønsker for begravelsen bedst muligt indenfor det beløb du har til rådighed. Samtidig er den helt rigtige bedemand vigtig, da der er adskillige ting at tage stilling til i forbindelse med en begravelse.

Står man overfor en hel række bedemænd og deres forskellige tilbud kan det som pårørende være svært at vurdere, hvilken man er bedst tjent med – derfor har Begravelsesguiden med over 5.000 pårørende vurderet landets bedemænd indenfor kompetencer, pris og service, så vi kan sætte dig i forbindelse med en dygtig bedemand i Flemming og omegn.

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 26.646 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Mange pårørende brænder fingrene på dårlige bedemænd. Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand.

 4. Undgå prisfælder og spar op til 7.000 kr. på din bedemand

  Det er umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange ser billigere ud end de er. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste.

 5. Bedemand Flemming - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Spinner

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Børn, unge & sorg Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Danmarks lungeforening