Blad Begravelsesguiden.dk

Undgå at betale for meget hos bedemanden i Flauenskjold

Bedemænds priser kan være meget forskellige – så forskellige, at du ikke skal blive overrasket over en prisforskel på hele 7000 kr. i samme by. Dette betyder med andre ord, at én bedemand i Flauenskjold kan forlange 20.000 kr., mens en anden vil udføre nøjagtigt samme arbejde, men for blot 13.000 kr. Du skal derfor være godt orienteret inden du træffer en beslutning, der nemt kan blive dyrere end højst nødvendigt.

I tilfælde af at du planlægger en komplet begravelse, skal du huske at tage højde for de ekstra udgifter, der typisk opstår. Der skal eksempelvis købes blomster, gravsted, gravsten, indrykkes dødsannonce med videre. Derfor kan prisen sagtens løbe op i et prisleje mellem 30.000 og 50.000 kr. Vi anbefaler dig at ringe til en af vores hjælpsomme rådgivere, der sidder klar til at hjælpe dig, så du får det bedst mulige samarbejde omkring begravelsen med en kompetent bedemand.

Din bedemand i Flauenskjold

Når man som pårørende ikke har nogen særlig erfaring med at vælge bedemand, kan det være fristende blot at indsamle priserne på de lokale og vælge den billigste. Dog kan det være en fordel også at undersøge bedemændene udenfor Flauenskjold, da de lokale ikke nødvendigvis er de bedste i lige netop din situation.

Din bedemand skal naturligvis kunne opfylde dine særlige ønsker for begravelsen indenfor det beløb du har til rådighed. Samtidig er den rette bedemand vigtig, da der er adskillige ting at tage højde for i forbindelse med en begravelse.

Står man overfor mange forskellige bedemænd og deres tilbud kan det som pårørende være svært at vurdere, hvilken man er bedst tjent med – derfor har Begravelsesguiden med mere end 5.000 pårørende vurderet landets bedemænd indenfor kompetencer, pris og service, så vi kan sætte dig i forbindelse med den rigtige bedemand i Flauenskjold og omegn.

  Fire gode råd

  Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

  Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 26.646 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

  Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Mange pårørende brænder fingrene på dårlige bedemænd. Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand.

  Undgå prisfælder og spar op til 7.000 kr. på din bedemand

  Det er umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange ser billigere ud end de er. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste.

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

Find din by
Bedemand Flauenskjold - Niels Kristian

Ring til os og få
anbefalet en bedemand

71 71 11 00


Vi åbner kl. 8.00

Truspilot

Fremragende

Trustpilot logo

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Børn, unge & sorg Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Danmarks lungeforening