Undgå at betale for meget hos bedemanden i Flade

Du skal være opmærksom på, at priserne på bedemænd i Flade kan være temmelig forskellige. Prisforskelle på helt op til 7000 kr. er ikke ualmindeligt i samme by og kan altså betyde, at én bedemand tager 20.000 kr. for en begravelse, mens en anden kan tilbyde dig en pris på 13.000 kr.

Der er en del udgifter du ikke må glemme at kalkulere med – det være sig til indkøb af blomster, gravsten, gravplads, dine særlige ønsker, dødsannonce med videre. Disse ekstra udgifter betyder typisk, at prisen ender i et prisleje mellem 30.000 og 50.000 kr. At sige ordentligt farvel til afdøde er naturligvis vigtigt, men hvis du ikke er opmærksom, kan det også blive unødigt dyrt. Vi anbefaler vi dig derfor at ringe til en af vores rådgivere, så vi kan hjælpe med at finde den helt rigtige bedemand til dig.

Se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter Afspil

Hver uge tester vi landets bedemænd på pris og kvalitet. Du kan altid ringe til os på 71 71 11 00, så du ikke vælger en forkert bedemand.

Begravelsesguiden anbefaler selvfølgelig kun de bedemænd der lever op til statistiske pris- og kvalitetskrav, og som vi samarbejder med.

Din bedemand i Flade

De færreste pårørende har erfaring med at vælge bedemænd og planlægge en begravelse – dette er en vanskelig opgave i sig selv, men den manglende erfaring, kan medføre nogle begynderfejl, der let kan undgås. Ofte ender pårørende med blot at indsamle og sammenligne priserne på diverse lokale bedemænd og vælge den billigste. Dette må dog frarådes, da man uvidende kan komme til at vælge en bedemand med et dårligt ry i branchen.

Den bedste bedemand for dig, kommer naturligvis an på hvem der bedst kan opfylde dine ønsker for begravelsen uden, at det overskrider det beløb du har sat af til formålet. Bedemænd udenfor Flade kan være værd at se nærmere på – disse kan nemlig være både bedre og billigere for dig at samarbejde med.

Det kan dog føles tidskrævende og vanskeligt at vurdere adskillige bedemænd og sammenligne deres priser. Du er derfor altid velkommen til at ringe til Begravelsesguiden, så vi kan rådgive dig – med over 5.000 pårørende har vi vurderet landets bedemænd indenfor kompetencer, service og pris, så vi kan hjælpe dig bedst muligt.

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 26.646 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Mange pårørende brænder fingrene på dårlige bedemænd. Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand.

 4. Undgå prisfælder og spar op til 7.000 kr. på din bedemand

  Det er umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange ser billigere ud end de er. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste.

 5. Bedemand Flade - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Spinner

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Børn, unge & sorg Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Danmarks lungeforening